2789
عنوان

هرروز حموم و غسل کردن سخته

464 بازدید | 24 پست

من خیلی خیلی وقته نماز نخوندم الان میخوام شروع کنم به نماز خوندن

قبلنا که غسل نمیکردم(دیر به دیر غسل میکردم) همسرم کمتر میومد سمتم الان که غسل میکنم تا بتونم نماز بخونم هرشب میاد سمتم و تا الان موفق نشدم نمازی بخونم🤦♀️

نمیدونم چرا همسرم برعکسه خانومای که نماز میخونن راه حل بدن دیگه من هرروز برم حموم نگرانم موهام بریزن ایا میتونم تیمم بدل از غسل انجام بدم؟

هر روز حموم رفتن روتین خیلیاس

هر روز موهاتو شامپو نکن.

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم خيلي خوبه كه ميخوايي نمازتو شروع كني. افرين بهت.

ببين غسل جنابت كه كاري نداره. نياز نيست هر سري بري واسه غسل كه شامپو و صابون استفاده كني. مهم اينه كه اونجا رو تميز بشوري و غسل كني.

تيمم بدل از غسل كه نميشه. چون اب هست.

واسه اينكه بهتر بدوني،زنگ بزن دفتر سوالات شرعي بپرس. شمارش تو امضام هست

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

شاید چون قبلا غسل نمیکردی دیر ب دیر میومده سمتت

چون غسل نکردن باعث سنگینی و گناه میشه

لابد الانکه غسل میکنی کم شدن گناه هم رو رابطتون اثر گذاشته و بهم نزدیکتر شدین

بازم نمیدونم فتوای خوبی بود یانه😂

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

شاید چون قبلا غسل نمیکردی دیر ب دیر میومده سمتت چون غسل نکردن باعث سنگینی و گناه میشه لابد الانکه غس ...

واقعا غسل نكردن سنگيني مياره.

اگه مهم نبود كه واجب نميشد.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠