2789
عنوان

دیروز جشن فارغ التحصیلی دخترم بود 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 47 پست
۱۲

ماشاءالله کوچیکم نیس🙂خب اشکال نداره اتفاقه دیگه پیش میاد؛ اگه جلوتر جشنی مناسبتی چیزی دارین یه طوری با هم جشن بگیرین که از دلش در بیاد

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻💝راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زنده ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

ای جان فدات بشممسئولین چرا زنگ نزدن که بگن چرا تشریف نیاوردین حالا بماند والدین دوستای دخترتونفدای س ...

خدا نکنه عزیزم

باورت نمیشه چقدر ناراحتم 😭

مثلا مدرسه غیرانتفاعیه

دقیقا نه خودشون زنگ زدن نه دوستاش

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای جانم فدا سرت عزیزم میدونم عذاب وجدان داری ولی خودتو داغون نکن ان. شاالله فارق التحصیلی دانشگاش

دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند

خدا نکنه عزیزم باورت نمیشه چقدر ناراحتم 😭مثلا مدرسه غیرانتفاعیه دقیقا نه خودشون زنگ زدن نه دوستاش

خاک تو سرشون. عزیزم با حال بدت انرژی منفی به دخترتم میدی ولش کن دیگه سعی کن شاد باشی بچه بزرگ شد خاطره خوبی براش بمونه بگه از جشن جاموندم ولی عوضش مامانم این کارهارو کرد برام

سلامتی و خوشبختی دخترم
ای جانم فدا سرت عزیزم میدونم عذاب وجدان داری ولی خودتو داغون نکن ان. شاالله فارق التحصیلی دانشگاش

آدمایی که بی خیالن انگار همیشه بهتره براشون

من کلی برنامه ریزی کرده بودم و مهم بود برام بعد اینجوری شد😔😔

خیلی اعصابم خورده

ممنون عزیزم

خاک تو سرشون. عزیزم با حال بدت انرژی منفی به دخترتم میدی ولش کن دیگه سعی کن شاد باشی بچه بزرگ شد خاط ...

دیشب خیلی خوشحال شد براش جشن گرفتیم ولی باز با خودم نمی تونم کنار بیام

آدمایی که بی خیالن انگار همیشه بهتره براشون من کلی برنامه ریزی کرده بودم و مهم بود برام بعد اینجوری ...

دقیقاا بیخیال ک. باشی بهتره

دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند

من کلا شخصیتم یه جوریه همش خودم رو سررنش می کنم و یه اتفاقی که میفته از ذهنم نمیره بیرون الانم داغون ...

خب عزیزم به این فک کن که شاید حکمتی توش بوده؛ شاید اگه میرفتین اونجا یه اتفاق بدی میخواست بیفته؛ شاید اونموقع یه طوری میشد که میگفتین کاش اصلا نمیومدم:)

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻💝راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زنده ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

خیلی گریه کردم حالم به شدت بده نمیتونم با خودم کنار بیام 😪😪

نذار بفهمه گریه کردی این حسو بهش منتقل نکن به جاش یه جور دیگه براش جبران کن

یه کادو براش بخر که میدونی دوست داره