2789
عنوان

دیروز جشن فارغ التحصیلی دخترم بود 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 47 پست
خودش ناراحته؟اگه نیست شما هم نباشگذشته ها گذشته ولش کن به نظر من خیلی سخت میگیری اتفاقیه که افتاده و ...

اولش آره خیلی ناراحت بود و رفت توی اتاق گریه کرد ولی بعد دید من خیلی ناراحتم برای اینکه من بیشتر ناراحت نباشم هی می گفت برام مهم نبود ولی الکی میگفت😔

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

دیشب خیلی خوشحال شد براش جشن گرفتیم ولی باز با خودم نمی تونم کنار بیام

گلم پس دخترت الان شادیشو کرده کیفشم برده دیگه خودتو چرا اذیت میکنی؟

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻💝راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زنده ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره شایدم همینه

آره خب معلومه؛ خدا که قصد اذیت کردن بندهشو نداره:)

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻💝راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زنده ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

حساسیت تا این حد هم خوب نیستااااا.....

میدونم

نمیدونم چیکار کنم که اینقدر حساس نباشم 😔

ذهنم ایده آل گراست اگه چیزی که براش برنامه ریزی و فکر کردم اتفاق نیفته خیلی داغون میشم

گلم پس دخترت الان شادیشو کرده کیفشم برده دیگه خودتو چرا اذیت میکنی؟

کلا این روزا حال روحیم خیلی بده

شوهرم خیلی اذیتم میکنه این اتفاق هم بدترش کرد😔

کلا این روزا حال روحیم خیلی بده شوهرم خیلی اذیتم میکنه این اتفاق هم بدترش کرد😔

خب دیگه پس ناراحتیت از جای دیگه آب میخوره🙃؛ فعلا اینو فراموشش کن به مشکلات اصلیت برس اینطوری فقط نشخوار فکریتو بیشتر میکنی و خودت اذیت میشی

میدونم نمیدونم چیکار کنم که اینقدر حساس نباشم 😔 ذهنم ایده آل گراست اگه چیزی که براش برنامه ریزی و ف ...

عزیزم اونقدر تو زندگی پستی و بلندی هست که اینا توش گمن،دخترتم فردا مث خودت واسه این طور مسائل خودخوری میکنه،انشاالله فارغ تحصیلی دانشگاه ،اونم یه رشته ی تاپ،که بهش افتخار کنی

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

اولش آره خیلی ناراحت بود و رفت توی اتاق گریه کرد ولی بعد دید من خیلی ناراحتم برای اینکه من بیشتر نار ...

زندگی اونقدر بالا پایین داره

کاش مشکلات همیشه در همین حد بودن

شما در صورتی باید ناراحت باشی که مقصر این ماجرا باشی در صورتیکه مدرسه بی نظمی داشته و اینکه میتونستن تماس بگیرن

دوباره سه سال دیگه جشن داره

۷ ۸ سال دیگه جشن بعدی

حس می کنم خدا دوستم نداره کمکم نمی کنه

این چه حسیه آخه عزیز من؟!🥲 مگه میشه خدا بندهشو دوست نداشته باشه؟! اتفاقا تو خودتو به خدا نزدیک کن ببین چطوری حس امنیت و آرامش میکنی🙃🥲

عزیزم اونقدر تو زندگی پستی و بلندی هست که اینا توش گمن،دخترتم فردا مث خودت واسه این طور مسائل خودخور ...

ممنون عزیزدلم اره درست میگی باید روی خودم کار کنم

راستش بخوای تقصیر شما بوده اینطور سرسری رد شدین

آره منم مقصر بودم ولی وقتی یه روز مونده ساعت جشن رو عوض می کنن باید تاکید کنن که به ساعت جدید توجه کنید

زندگی اونقدر بالا پایین داره کاش مشکلات همیشه در همین حد بودن شما در صورتی باید ناراحت باشی که مقصر ...

حق با شماست عزیزم ممنون از دلداریت🥰

این چه حسیه آخه عزیز من؟!🥲 مگه میشه خدا بندهشو دوست نداشته باشه؟! اتفاقا تو خودتو به خدا نزدیک کن ب ...

خیلی خواستم خودمو نزدیک کنم ولی همش برام اتفاق بد میفته .همون دیروز دخترم یه پارج بزرگ شربت رو ریخت روی فرش دستباف گرون که همسرم روش خیلی حساسه

هنوزم بهش نگفتم چون بیچارمون میکنه