2789
عنوان

بنظرتون بچه بیارم یا ن

1 بازدید | 30 پست

2 دوتا دارم ولی دنبال کارم اگر بچه بیارم قطعا کار کنسل از درون هم احساس نیاز به کار دارم که حس مفید بودن بکنم هم احساس نیاز به بچه دار شدن

خب طبیعتا بچه گزینهی بهتریه؛ حس مفید بودن از این قشنگتر؟!

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻💝راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زنده ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه شرایط مالیش رو داری و همچنین همسرت هم کمکت میکنه بچه بیار ولی حتما فکر اینده اش هم بکن نه فقط الانش چون تامین کردن دوتا بچه تو این دور و زمونه خودش خیلی سخته من به جای شما بودم شغل رو ترجیح میدادم چون حس بهتری دارم این نظر منه

آخ دوتا دارم اگر میخواست این حس برطرف بش با قبلیا شده بود

قبلیا چند سالشونه

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻💝راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زنده ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

خدا حفظش کنه من دوتا دارم یکی سقط شد

خدا برات نگهشون داره عزیزم

منم دو تا سقط شد قبلا

خیلی سخته🥲

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

دو تا کافیه تو این شرایط مالی و گرفتاری ها بچه می خای چیکار مگه خیلی پولداری ؟منم دو تا دارم به الان ...

شرایطم خوب ولی خب قطعا بچه کار میخواد خونه میخواد و ماشین که تا حدودی شاید بتونم تامین کنم ولی نه خیلی