2789
عنوان

نتیجه من از سابلیمینال بیاین

81 بازدید | 12 پست

من تو یوتیوب از سازنده روی یه ساب گوش دادم با عنوان اینکه من خیلی جذابم همه به طرف من برمیگردن کپشن نوشته بود برای دوست و اکس و... مورد نداره

من گوش دادم

دو فرد که وااااقعا تو فکرشون بودم صمیمی نبودیم ولی حس خوبی میگرفتم ازشون پیام دادن بعد صد ساللل اونم تو یه روز

ولی مهم ترین کس برام اکسم بود که برگرده

ایشون زرتی زد من رو از چنلش بن کرد

بعد ۱۰ مااااه

نمیفهمم این الان برونریزیه؟بابا من به نیت برگشت اکسم گوش داده بودمممم

اصلا نمیدونم چی شده برونریزی بعدا رفع میشه؟

یعنی اون دو فرد دیگه واقعا دور از انتظار بودن

یکیش یه دختر رندوم بود اومده بود پی ویم ازش حس خوبی میگرفتم ولی مطمئن بودم دیگه حرف نمیزنیم

اون یکی هم دوستم بود از صد سال پیش که تقریبا یکی دو روز پیش با خودم میگفتم کاش پیام یدم ولی روم نشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از هرکی پرسیدم گفتن چرت و پرته🙁

من که نتیجه دیدم به وضوح

دیگه تقارن صورت چیه که با فایل صوتی درست شه؟اونم نتیجه گرفتم حتی یه کلمه عم یه مامانم نگفته بودم چند وقت بعد گوش دادن سابش گفت صورتت کاملا متقارنه چرا میگی نامتقارنه

عزیزم همه اینا توهمه.الکیه من خودم دو سال پیش سه تومن واریز کردم مخصوص خودم ساب درست کرد برای چشم ول ...

عزیز من... عکس دارم از نتیجم تو نتیجه ندیدی به من ربطی نداره🙏

من خیلی آدم شکاکی هستم به همه چی بدون مدرک از حزف خودم هم مطمئن نمیشم دارم میگم نتیجه دیدم شما به هزار و یک دلیل نتیجه ندیدی به منم ربطی نداره