2789
عنوان

خواهرانه کمکم کنید

179 بازدید | 15 پست

من مثل چشام به شوهرم اعتماد داشتم ولی دیشب اتفاقی پیام هایی به همکارش داده و حالت لاس زدن داشت بیشتر شوهرم شیرین کاری کرده زنه خیلی مایل نبوده بهش گفتم گفت دیگه تکرار نمیکنه و این حرفا شمارش رو پاک کرد ولی چه فایده همدیگه رو میبینن گفتم باید از اونجا بیایی بیرون استفعا بدی قبول کرد ولی کار کجا بود اخه

من تازه عروسی کردم بخاطر مریضی مامانم بیشتر خونه مادرم هستم دیگه دلم شور میزنه راستش اعتمادم نسبت بهش از بین رفته با خودم میگه خالی گذاشتن خونه یوقت کار دستم نده خدایی نکرده .....

از اون طرف منم برم خونه خودم البته میرم فقط شبا میرم

یعنی دیگه بنظرتون ظهر ها و یکسره برم خونه خودم؟؟؟

همسرتون چطور آدمیه؟ یعنی اینطور رفتارا قبلا ازش دیده بودین و اینتظارتون میرفت یا نه؟

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻💝راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زنده ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط، میتونم بگم کسی که بخواد خیانت کنه، میکنه

ربطی به ساعت حضور شما توی خونه نداره

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

شما بست بشینی خونت هم ،کسی که بخواد خیانت کنه میکنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بیشتر سعی کن پیشش باشی ببین شما میگی تازه عروسی کردین پس زیادتنهاش نزار بین شوهرت ومادرت تعادل ایجاد کن همش خونه مادرت نباش مثلاً ۱ ساعت نیم ساعت نزار زیاد تنها باشه 😊

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچوقت دنیا اونجوری ک ما خواستیم نشد🕊🖤️

نه ندیده بودم ازش کلا همه سرش قسم میخورن

خوب شاید بیشتر خونه نیستی نیازهای عاطفی ایشون براورده نمیشه نیاز به هم کلام و هم صحبت داره زنی که صبح بره شب بیاد خونه یکم معقول نیست ولی درکت میکنم مادرتون مریضه خوب باید فکر چاره باشین تنها فرزندی؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
خوب شاید بیشتر خونه نیستی نیازهای عاطفی ایشون براورده نمیشه نیاز به هم کلام و هم صحبت داره زنی که صب ...

نه وقتایی که خونه بیاد من میرم پیشش اصلا تنها نمیذارمش

نه ندیده بودم ازش کلا همه سرش قسم میخورن

چی بگم ولله...

به نظرم همین که راضی شده شمارهشو پاک کنه، از کارش استعفا بده داره باهات راه میاد..

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻💝راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زنده ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

میشه بگی دقیقا محتوای پیام ها چی بوده؟؟

شوهره من تو اشپزخونه ی کارخونه کار میکنه بعد این خانم مسول انبار هست بهش پیام داده که مثلا سیب زمینی برات بذارم نمیدونم تخم مرغ برای صبحانت اب پز کنم بعد دختره گفت اره تخم مرغ شل دوس دارم از این حرفا

نه وقتایی که خونه بیاد من میرم پیشش اصلا تنها نمیذارمش

آهان پس خوبه تو تایم کاریش گاهی زنگ بزن باهاش صحبت کن تو صحبتهات یکم لوس شو براش چجوری بگم شیطونی کن همون حالت لاس زدن شاید دوست داره این حالت رو

سلامتی و خوشبختی دخترم
شوهره من تو اشپزخونه ی کارخونه کار میکنه بعد این خانم مسول انبار هست بهش پیام داده که مثلا سیب زمینی ...

این کجاش لاسه؟

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست