2789
عنوان

کفش مجلسی کدومو بگیرم

142 بازدید | 11 پست

سلام میخواستم کفش مجلسی بخرم فروشگاهی کفش قشنگ بود مدلش وپاشنش 5سانتی بود.

چون برای عروسی میخواستم منتهی قیمتش خیلی مناسب بود چون تغییر دکور و تعمیرات داشتند.

بنظرتون اینو بخرم یا نه

آخه یه مدل دیگم جای دیگه داشت اونم قشنگ بود و پاشنش بلندتر ولی قیمتش بالاتر

همینو بخر بره

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻💝راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زنده ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی داره کدوم بدلت میشینه گلم اول معیارت دلت باشه بعد قیمتش

هر دوش قشنگ بود و به کیفم میاد...

چون محدودیت بودجه داشتم بخام میتونم دومی بگیرم ولی کمی باید از هزینه ها بزنم...

هر دوش قشنگ بود و به کیفم میاد...چون محدودیت بودجه داشتم بخام میتونم دومی بگیرم ولی کمی باید از هزین ...

پس مبارکت باشه ایشاا... همیشه تو شادی ها بپوشی گلم

راستی ترکی؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
برای عروسی آخر هفته دعوتیم لباسم بلندم زیر پام میمونه...پاشنه 5سانتی بود ولی قشنگ...و قیمت مناسباون ...

چندان فرقی نداره خودتو ننداز تو خرج

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻💝راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زنده ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

پس مبارکت باشه ایشاا... همیشه تو شادی ها بپوشی گلم راستی ترکی؟

ممنون عزیزم.

کدوم بنظرت بهتره

اولی یا دومی

هر دو قشنگ

اولی قیمت مناسب

دومی کمی شیکتر ولی قیمت بالاتر

نه عزیزم ترک نیستم،چطور؟

ممنون عزیزم.کدوم بنظرت بهترهاولی یا دومیهر دو قشنگ اولی قیمت مناسبدومی کمی شیکتر ولی قیمت بالاترنه ع ...

عزیزم عوامل خیلی هست رنگش به لباست بخوره یا پاخوری کفش خوب باشه حالا مدلش و حتی پاشنش به قد و هیکل و لباس مورد نظرت بخوره یا نه چون هیچ کدوم رو نمیدونم نمیشه نظر داد. ولی خودت دیدی و پسندیدی با تمام معیارهات اوکی هستن بخر عزیزم.

من خودم ترکم حس کردم شما هم باشین پرسیدم گلم

سلامتی و خوشبختی دخترم
عزیزم عوامل خیلی هست رنگش به لباست بخوره یا پاخوری کفش خوب باشه حالا مدلش و حتی پاشنش به قد و هیکل و ...

آره هر دوش مشکی و نقره ای هست

منتهی پا نزدم

هر دوشم به کفشم میخورد...

همین مرددم کردم...

من اصالتم لر هست دوست عزیز

انشالله سلامت باشید🌹

آره هر دوش مشکی و نقره ای هستمنتهی پا نزدمهر دوشم به کفشم میخورد...همین مرددم کردم... من اصالتم لر ه ...

بنظرم گلم اول پاخوریشون رو امتحان کن بعد بخر

فدات بشم خوشبخت باشی

سلامتی و خوشبختی دخترم