2789
عنوان

بیایید بگید چیکار کنممم

116 بازدید | 18 پست

۲ خرداد چرخ خیاطی از باسلام ثبت سفارش زدم قرار بود که ۵ خرداد برام بفرستن که فروشنده بهونه آورد تعطیل بوده و.... تا اینکه ۱۱ خرداد برام کد رهگیری تیباکس اومد و تا امروز چیزی به دستم نرسیدههههه امروز زنگ زدم به پشتیبانی و گفت پیگیری میکنیم بعدشم زنگ زدم به فروشنده و گفت تیباکس بسته هارو نفرستاده!! گفت با پست براتون فرستادم منم گفتم خب کد رهگیریشو برام بفرستیت گفت باشه امروز براتون پیامکش میکنم.. ولی تا این ساعت هیچ کدی برام نفرستاده🥲 حالا چیکار کنم؟؟؟ ممکنه پولمو بخورن😭؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قبلا هم از باسلام خرید کردم خوب بوده نمیدونم چرا اینبارو اینجوری شد😭

تا پست نیاره برات که باسلام پولو بهش نمیده ۷یا ۱۰روز بعد از اینکه محصول به دستت میرسه باسلام پولو میده فروشنده نگران نباش پول شما هنوز دست باسلامه ببین اون قسمت پیگیری سفارش هست داخل باسلامت اونجا بزن ببین محصولت کجاست صفحه اصلیو باز کنی یه چیزی هست میگه پیگیری سفارش اونحارومیگم

تا پست نیاره برات که باسلام پولو بهش نمیده ۷یا ۱۰روز بعد از اینکه محصول به دستت میرسه باسلام پولو می ...

خب اونجا میرم چیزی نمایش نمیده حتی به تیباکسم زنگ زدم گفت بستت توی حالت ارسال نیستت