2789

۱۷ سالمه بچه که بودم پدرم هرروز به خاطر حجابم بهم کتک میزد بخاطر کتکا و فحشا و داد زدن های پدرم سرم تروما ناشی از پدر دارم هیچوقت منو دوس نداش بهم توجه و محبت نکرد یبار بهم دخترم نگف حسرت ی دخترم گفتنش به دلم موند جدیدا جوری منو نادیده میگیره جوری رفتار میکنه انگار که اصلا وجود ندارمکه حس کنم انگار که اصلا وجود ندارم از نفرتش به من تو چشمام نگاه نمیکرد هروقت نگاه میکرد برا فحش دادن نگاه میکرد و..بخاطر این تروما یه بار تشنج و چند بار غش کردم. دست خودم نیس وقتایی که بابام توی اونجایی که من هستم هست تپش قلب و لرزش صدا و لرزش بدن و استرس شدید میگیرم و باعث شد وقتی بزرگتر شدم از پدرم ناخودآگاه دوری و فاصله میگرفتم انگار حس میکردم هر لحظه ممکنه بهم حم*له کنه😔💔به خاطر این ترس و تروما از پدرم فاصله گرفتم جوری که وقتایی که خونس خودمو توی اتاقم منزوی میکنم توی اتاقم شام و ناهارامو میخورم

بخاطر این رفتارایی که دست من نیس حالا جدیدا پدرم بین منو خواهر برادرم تبعیض میذاره مثلا امشب آبمیوه درست کرد به همه داد جز من🙂😔

خیلی قلبم شکسته سیرم از این دنیا

تنها نیستی کلی ادم مثل توئه شرایطشون. خودتو بزن ب بیخیالی و دنبال راه نجات از اون خانواده باش

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه چرا ؟؟؟؟

اگ با همتون بد بود میگفتم بنده خدا حتما مشکل روانی داره

ولی بی دلیل ک نمیشه فقط با شما بد باشه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

نقش مادرت چیه این وسط ؟؟

خدا لعنت کنه اینجور پدرا رو

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 

بهترین راه اینه که حسابی درس بخونی تا بتونی از دستش خلاص شی.وقتی یه شغل توپ داشته باشی که درآمد بالایی داره اونوقت اونه که به توجه و محبت تو محتاج میشه و التماست میکنه بهش توجه کنی.اونوقت راحت میتونی انتقام این روزای سختت رو ازش بگیری.

فقط حسابی درس بخون و اصلا به کارها و رفتاراش اهمیت نده

عزیز دلم بگردم

اهمیت نده ، هیچ پدری حق نداره به خاطر حجاب بچشو ناراحت کنه

برو برای خودت ابمیوه درست کن با چندتا یخ بخور اهمیت نده بهش

تو اینجا کلی دوست داری ک اگرچه پیشت نیستن اما دوستت دارن

دو روز قبل از عید و تولدم فهمیدم یه مهمون ناخونده وحشی تو بدنمه، اولش خودمو باختم بعد دستمو گذاشتم رو زانوهام و بلند شدم با انگیزه تر از قبل ادامه دادم/ من باید زنده بمونم تا توی تک تک مراحل بزرگ شدن بچم باشم و حمایتش کنم، الان قدر روزایی که سالمم رو خیلی بیشتر میدونم من سرطانم رو شکست میدم، میشه یه حمد مهمونم کنی، سه تا دوز شیمی درمانی رو رفتم سه تا دیگه مونده