2789
عنوان

سوسک نوجوون

63 بازدید | 10 پست

یه کارعجیب کردم یه سوسک دیدم ازاینا که نه بچن نه بالغ ازاونا که بال درنیووردن با دمپایی زدم توسرش میخواستم ضربه نهایی روبزنم دلم براش سوخت ولش کردم اونم زخمی بود خواستم یه کاری کنم به حال بیاد ونمیدونستم چکارکنم بعدم ولش کردم لنگ لنگان رفت .

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یا نمیزدی یا خلاصش میکردی

الان درد میکشه طفلک

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یا نمیزدی یا خلاصش میکردی الان درد میکشه طفلک

عذاب وجدانم بیشتر شد

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

عذاب وجدانم بیشتر شد

منم ناراحت کردی اول صبحی 😞

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

کجاااااااااا رفتتتتتتت

زیر اب گرم کن

گناه داره خب اونم زندگی خودشو داره اگه مزاحمتی نداره چرا زدیش اونم جونش برای خودش عزیزه

از سوسک بدم میاد اولین باره دلم برای سوسکی میسوزه

وای خدا من چقد از سوسک میترسم به حدی که حتی نمیتونم بکشمش فقط فرار همینو خوندم بدنم مور مور شد

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.