2789
اصلا نمیتونم با مردا کنار بیام غیر قابل اعتمادن

منم یه پسر هستم، مثل کلی مرد دیگه که رابطه هایی سالم دارند.

اینکه طرف توی رابطش لنگ میزنه ربط داره به خودش نه جنسیتش.

پایه اعتماد، دوستی هست، پس سعی کنید پارتنری پیدا کنید که با شما وجه تفاهم بیشتری داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه به بهترین حس دنیا رسیدی و بالغ شذی

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

منم از وقتی ازدواج کردم حسم نسبت به جنس نر خیلی عوض شده کلا نعریفم تغییر کرده ضمن اینکه تستسترون هم ...

چه خوب که به جای جنس نر بگیم جنس مذکر

شاید بگی که دارم از جنسیت خودم دقاع میکنم.

اما این یه نوع احترام متقابل و برابری جنسیتی هست

نمیدونم من خودم عین خر تو گل تو وضعیت خودم موندم خواهر!!!!!

فک میکردم ازدواج زندگیمو بهتر میکنه که

بعضی وقتا این زوج ها رو کنار هم میبینم حس خلا پیدا میکنم میگم چقد خوب که یکی هس زندگی رو براشون اسونتر کنه

معلومه به بهترین حس دنیا رسیدی و بالغ شذی

خب جامعه ما یجوریه میگن دختره تنهاس حتما کسی انتخابش نکرده ولی من خودم حسی ندارم دیگه.بجز روزهایی که میگم کاش یکی بود تو سختیا کمکم میکرد وگرنه حس و عاطفه صفر صفرم چون مردا احساس همدلی ندارن فقط حس جنسی دارن منم بدم میاد از نر صفت بودن

شما مردا پرونده تون سیاهه الکی سفیدشویی نکن

اره اکثر همجنس هام آدم های پستی هستن.

باید توی انتخواب پارتنر به شدت دقت کنی.

خود منم خوشحال نیستم.

یه تاپیک گذاشتم که تم سایت چرا بیش از حد صورتیه

به ۵ دقیقه نکشید بعد اینکه کلی توهین و ناسزا شنیدم.

تاپیکم حذف شد.