2789
عنوان

ازدواج

1 بازدید | 12 پست

خواهرای عزیز یه سوال داشتن ازتون من میخوام یه دختر پیدا کنم برای ازدواج گفتم قبلش چهارقلم جنس رو بخرم تا گرونتر نشده شماها میدونید چهارقلم چیاست تلوزیونو یخچالو میز تلوزیونو جاروبرقی گرفتم کافیه یا توخواستگاری بیشتر میخوان از داماد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میتونی بخر هرچی برا زندگی خودتونه طلابخر طلای کم اجرت یا سکه طلای اب شده بعدا میرید ب سلیقه خودتون وسایل میگیرید یا هرچی لازمه

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

سرکارتون گذاشته جوابشو ندید

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

به نظرم زود یکم

دخترا رو جهازشون حساسن

اگر بخری طبق سلیقه نباشه اونوقت اذیت میشی

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

لباسشویی

یخچال

تیوی و اسپیکر

فرش

گاز

(ممکنه له جای گاز بگن سرویس چوب )

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱