2789
عنوان

یه سوال بیاید خانما

63 بازدید | 19 پست

این کمر بندا قشنگه بنظرتون؟

میخوام لباسم گشاد باشه برای تنوع اینو ببندم

و اینکه لباسو کوتا تر نمی کنه یا من حس میکنم

یعنی منظورم این بالا نمیکشه لباسو

چون میخوام کوتاه باشه کوتاه تر بشه زشت میشه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از دید من قشنگ نیست

ولی اگه خوشت میاد بخر نذار رو دلت بمونه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

بنظرم قشنگ نیس

جدی برای بعضی وقت هاا؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

وای همه گفت نه

مهم خودتی

دوس داری بخر

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

یاد کمربندهای زنای قرون وسطی افتادم از اینامیبستن کمرشون ساعت شنی بشه.چیه انقدر بزرگه

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
از دید من قشنگ نیستولی اگه خوشت میاد بخر نذار رو دلت بمونه

وای همه گفت نه

سلیقه ایهاگه خوشت اومده بگیر

میخوام دوخت کنم هم رنگ لباس با جنس پارچه

یاد کمربندهای زنای قرون وسطی افتادم از اینامیبستن کمرشون ساعت شنی بشه.چیه انقدر بزرگه

زشته؟؟

نه اصلا

چرا؟