هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب خب خبچه مدت مصرف کردیییو چحورییچقد تاثیر دلشااا
1ماه
روز در میان شب ها قبل خواب
جوش های زیر پوستی و بالای پوستیم رو از بین برد بیشتر برای زیرپوستی خیلی مناسب بود و عالی برای من نیاورد بالای پوست همونطوری از بین برد
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
1ماه روز در میان شب ها قبل خواب جوش های زیر پوستی و بالای پوستیم رو از بین برد بیشتر برای زیرپوستی خ ...
بیشتر نمیشه مصرف کرد؟ ضرر داده؟
من جوشام التهابی و باکتری ای بود جوری که خیلی مقاوم و نمیرفت اصلا بعد میترکیدن ببخشیدا ی بویی میدادن من دوماه پشت هم داکسی سایکلین خوردم نزدیک سه هفتس دارم اداپالن میزنم
بیشتر نمیشه مصرف کرد؟ ضرر داده؟من جوشام التهابی و باکتری ای بود جوری که خیلی مقاوم و نمیرفت اصلا بعد ...
بستگی داره تو یه ماه پوستت خپب بشه یا نه
من چون پوستم زود خشک میشد روز درمیان میزدم که آسیبی نرسه به پوستم