2789

یه خواب راحت ندارم بخدا

از صبح که چشمامو باز میکنم نوکریشونو میکنم تا شب که میخوام بکپم سروصدا

کولرو نمیزارن بزنیم

صبح فلانی داره میره سرکار سروصدا میکنه همرو بیدار میکنه

تا میام بکپم بیدارم میکنن ناهار درست کن

منم فوق العاده بدخواب هستم متاسفانه اتاقم کولر نداره تابستونا باهاشون زجر میکشما

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

از یه سنی به بعد یا باید ازدواج کرد یا خونه مجردی گرفت

نمیشه با خونواده زندگی کرد

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی دوست داری زودتر ازدواج کنی از اون خونه بری؟

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

ازدواج برای رفتن از خونه والدین مثل رفتن از چاله به چاه هست://///خلی؟؟؟؟؟؟

چه خانواده عجیبی هم داری😂یعنی چی پاشو غذا بزار وا مگه کلفتشونی دستور میدن

یکی رو پیدا کن حالا که شاغلی با کمک هم خونه بگیرید،منو دوستم هم سال بعد همخونه میشیم

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

امیدوارم مشکلت حل شه گلم

فعلا که ریدم به اعصابم

یه زندگی راحت ندارم

شوهر کنم یه دونه شوهرمو نوکریشو میکنم اینجا چندنفر

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

از یه سنی به بعد یا باید ازدواج کرد یا خونه مجردی گرفت نمیشه با خونواده زندگی کرد

خونه مجردی مگ اینا میزارن

بعدم بااین حقوقا میشه خونه گرفت به نطرت منم یه معلمم مگ چقدر پول دارم فدقش یه ماشین بتونم بعد جندسال بخرم

از یه سنی به بعد یا باید ازدواج کرد یا خونه مجردی گرفت نمیشه با خونواده زندگی کرد

دقیقا،بخدا بعد از ۱۹ سالگی زندگی با خانواده شکنجه بی انتهاس😑😂دعا کنید منم زودتر برم

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

یعنی دوست داری زودتر ازدواج کنی از اون خونه بری؟

اره واقعا واقعا

ولی ازینجا بهتر نه بدتر

خاستگار درست حسابی نه اینایی ک من داشتم

خونه مجردی مگ اینا میزارن بعدم بااین حقوقا میشه خونه گرفت به نطرت منم یه معلمم مگ چقدر پول دارم فدقش ...

با چندتا دختر دیگه خونه بگیر

یا سوئیت کوچیک

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

دقیقا،بخدا بعد از ۱۹ سالگی زندگی به خانواده شکنجه بی انتهاس😑😂دعا کنید منم زودتر برم

امیدوارم که زودتر مستقل بشید

فعلا که ریدم به اعصابم یه زندگی راحت ندارم شوهر کنم یه دونه شوهرمو نوکریشو میکنم اینجا چندنفر

دردسرای ازدواج بدتره،فک میکنی

تو همین نی نی سایت میخونی دیگه...