2789
نمیدونم چرا بهتون غبطه میخورم

چراااا اصلا خوب نیست وسواس شدید نیستم یعنی بودم ترک کردم الان بهترم واسواسی زیاد خوب نیست مریض میکنه آدمو

⁦♡⁩اگر کسی یافتی⁦♡⁩که در لبخندت غمت رادید در سکوتت حرفهایت را شنید ودر خشمت محبتت را فهمید بدان او بهترین دارایی توست :)✨

من اصلا وسواس نیستم ولی خیلی تمیزم

وسواس بودن ادم و نابود میکنه

حوصله ات نمیگیره یا علاقه نداری که جایی رو تمیز کنی اشکال نداره روزی پنج دقیقه یه قسمت کوچیک رو تمیز کن

وسایل خونه رو کم کن و فقط ضروری ها رو نگه دار که وقت زیادی برای تمیز کاری نیاز نباشه اینجوری خسته هم نمیشی

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا زن تنبل و شلخته باشه خوبه

خدایی هر چی زن اینجوری دیدم شوهراشون نازشونو میکشیدن

نه امثال ما خونه نامرتب باشه اعصابمون نمیکشه روانی میشیم...

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...

نه دیگه وقتی هی تمیز کنی ولی هیچوقت از تمیزی لذت نبری همش فکر کنی یه جا کثیفه چه فایده داره

هرکی میاد خونم میگه از تمیزی برق میزنه ولی خودم حالم تو خونه ام خوب نیست 😔

منم اونایی از وسواسی بودن فقط دستاشونو میشورن بدم میاد ولی اونایی که خونه رو میسابن و دوست دارم

وسواسی یک درگیری ذهنی هست اما کثیف بودن از تنبلی یا کمبود وقت میاد ، ذهنت درگیر باشه بدتره دیگه

آقا هستم

منم دوست دارم انقدرررر تمیز باشم انقدرررر تمیز باشم که برسم به درجه وسواسی ،اما بقول تو نه بدنم یاری ...

اوه اوه بچه هامو یادم رفت بگم مخصوصا کوچیکه یه تیکه نون دستش میگیره راه میره کل خونه نون میریزه رو یخچال و میز کلا رد دستاشه اسباب بازیاش همیشه وسطه الان بهتر شده خیلییی دو سالش بود ده تا ظرف از کابینت درمیاورد توشون اب میریخت هی ازین ظرف به اون ظرف یا کاغذ و ریز ریز میکرد در حد یک سانت میریخت تو ظرفا و کل خونه اصلا اعجوبه است این بچه🤣🤣

من اصلا وسواس نیستم ولی خیلی تمیزموسواس بودن ادم و نابود میکنه حوصله ات نمیگیره یا علاقه نداری که جا ...

بچه کوچیک دارم شبا دیر میخوابم و از اونطرفم روز دیر بیدار میشم اصلا نمیتونم زود بیدار بشم اگه یه وقت پیش بیاد زودتر بیدار بشم اون روز مریض میشم،بعد از بیدار شدن هم بیشتر وقتم صرف غذا درست کردن و غذا دادن به دخترم و خرید خونه میشه این وسطام یکم کار خونه انجام میدم اونجوریم نیستم که دست به هیچی نزنم اما نمیتونم عمقی همه جا رو بسابم

اوه اوه بچه هامو یادم رفت بگم مخصوصا کوچیکه یه تیکه نون دستش میگیره راه میره کل خونه نون میریزه رو ی ...

خدا حفظش کنه الهی😍

منم اسباب بازیهای دخترمو کلا جمع میکنم میذارن تو کمد دراور قفل میکنم میره کفشهای جاکفشی رو میاره بیرون باهاشون بازی میکنه اونا رو هنوز جمع نکردم میره از کابینت ظرف میاره میچینه دور تا دور پذیرایی بازی میکنه اونا رو جمع میکنم میره لباسهای منو برمیدارم می پوشه میندازه زمین

نه دیگه وقتی هی تمیز کنی ولی هیچوقت از تمیزی لذت نبری همش فکر کنی یه جا کثیفه چه فایده دارههرکی میاد ...

واقعا چرا فکر میکنین کثیفه ؟مگه خودت تمیز نکردی؟مگه نمیبینی که تمیز شده؟ پس چرا دوباره حس میکنی کثیفه؟

بچه کوچیک دارم شبا دیر میخوابم و از اونطرفم روز دیر بیدار میشم اصلا نمیتونم زود بیدار بشم اگه یه وقت ...

خب پس منظورت به وسواس داشتن نبود به کمالگرایی بود

ولی اولویت هات خوبه به نظرم همینجوری ادامه بده

اینکه بخوای همه کار و باهم کنی و به نحو احسن انجامش بدی ده سال دیگه از دست و پا میوفتی

هیچ کس هم قدر نمیدونه!

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

نه اتفاقا زن تنبل و شلخته باشه خوبهخدایی هر چی زن اینجوری دیدم شوهراشون نازشونو میکشیدننه امثال ما خ ...

نه بابا کجا نازمونو میکشن😒

بخدا بجای اینکه کمکم کنه یا درکم کنه بعضی وقتا یه حرفایی میکنه که سه روز میسوزم