2789
چرا مگه چطوری هستی؟ زیادی شلخته ای؟

نمیدونم چرا اینجوریم دیشب مهمون داشتم قبل اینکه مهمون بیاد خونه رو تمیز کردم ولی امروز غروب انگار بازار شام بود

بچه کوچیک دارم اونم بی تاثیر نیست هم اینکه شلوغ میکنه و هم اینکه بیشتر وقتم صرف غذا پختن و واسه اهل خونه و غذا دادن به دخترم میشه،غروب هم دخترمو بردم یکم بیرون بازی کرد و خودم هم واسه یکم خرید کردم بعدش اومدم شام درست کردم سبزی آش گرفته بودم اونو پاک کردم جابجا کردم الان دارم میمیرم از خستگی

خب پس منظورت به وسواس داشتن نبود به کمالگرایی بود ولی اولویت هات خوبه به نظرم همینجوری ادامه بدهاینک ...

آره الان اولویتی دخترمه آخه یکم وزنش کنه و بخاطر همین هم از همسرم حرف شنیدم و تصمیم گرفتم حسابی بهش برسم مثلاً غذاشو باید خودم بهش بدم چون اگه بذارم خودش بخوره یکم میخوره بقیه رو دیگه اشتهارش کور میشه دیگه نمیخوره و غذا دادن بهش یه ساعت یا بعضی وقتام بیشتر طول میکشه ،غروبام میبرمش بیرون یکی دو ساعت بازی میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره الان اولویتی دخترمه آخه یکم وزنش کنه و بخاطر همین هم از همسرم حرف شنیدم و تصمیم گرفتم حسابی بهش ...

خیلی خوب میکنی چون الان کوچیکه هر چی تمیز هم کنی دخترت میاد بهم میریزه

پس فعلا ظاهر و حفظ کن باطن زندگیت بمونه برای وقتی که بزرگتر شد

بهش سیب زمینی زیاد بده سریع وزن میگیره تخم مرغ هم خوبه ولی برای بچه اندازه اش رو نمیدونم

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

خیلی خوب میکنی چون الان کوچیکه هر چی تمیز هم کنی دخترت میاد بهم میریزهپس فعلا ظاهر و حفظ کن باطن زند ...

آره همینا رو هم میدم ،خدا رو شکر موفق شدم تو یه ماه یه کیلو خورده ای وزنش و بالا ببرم😍

آره همینا رو هم میدم ،خدا رو شکر موفق شدم تو یه ماه یه کیلو خورده ای وزنش و بالا ببرم😍

الهی شکر 😍♥️

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

ولی وسواسی مریضیه ها روح و روان آدم داغون میکنه

دقیقا نمیدونی من چقد پیر شدم سر حرص خوردن لک شدن سرامیک دستشویی

دستشویی ما تو حیاطه خونمون ویلاییه دمپایی گذاشتم براش استفاده نمیکنن خاک خیابون رو میارن تو دستشویی

کارم شده تو هال نشستن دید زدن دستشویی

اینقد ک ب اونجا اهمیت دادم ب درسم اهمیت میدادم الان رئیس جمهور ی مملکتی بودم

واقعا چرا فکر میکنین کثیفه ؟مگه خودت تمیز نکردی؟مگه نمیبینی که تمیز شده؟ پس چرا دوباره حس میکنی کثیف ...

خب همین آدمو مریض میکنه دیگه طرز نگاه ها باهم فرق میکنه

مثلا شما جارو میکشی حس تمیزی بهت دست میده منم حس میکنم تمیزه ها تا وقتی که یه تار مو یا یه دونه برنج رو زمین ببینم اونوقت دوباره باید جارو کنم😂

لک آب رو شیر آلات جای پا رو سرامیکا خاک روی پنجره ها همیشه هست ولی من میگم نباید باشه تا این حد بگم که جای دست روی بطری آب هم دیوونم میکنه چه برسه به بقیه چیزا

نه بابا کجا نازمونو میکشن😒بخدا بجای اینکه کمکم کنه یا درکم کنه بعضی وقتا یه حرفایی میکنه که سه روز ...

خوب عزیزم تو تنبل و شلخته نبودی که آقات عادت کرده باشه الان چون کوچولو داری نمیرسی ...البته اونم باید درکت کنه

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
خوب عزیزم تو تنبل و شلخته نبودی که آقات عادت کرده باشه الان چون کوچولو داری نمیرسی ...البته اونم بای ...

آره بخدا قبلاً اینجوری نبودم ،حالا خیلی خیلی تمیزم نبودم ولی خیلی کثیف و شلخته هم نبودم ،از وقتی دخترم بدنیا اومده اینطوری شدم ،از یطرفم مامانم فوت کرد و و حس میکنم افسردگی هم گرفتم

آره بخدا قبلاً اینجوری نبودم ،حالا خیلی خیلی تمیزم نبودم ولی خیلی کثیف و شلخته هم نبودم ،از وقتی دخت ...

خدا رحمتشون کنه.اصلا به این چیزا فک نکن خودتم زیاد خسته نکن هر کی بدش میاد خونه مادری که بچه کوچیک داره نره

بزرگتر بشه وضعیت بهتر میشه

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
خدا رحمتشون کنه.اصلا به این چیزا فک نکن خودتم زیاد خسته نکن هر کی بدش میاد خونه مادری که بچه کوچیک د ...

یه آشنایی داریم بعد این یه مدت خیلی نیومد خونم خودشم خیلی تمیزه اکثر وقتا که قبلش میدونستم این میخواد بیاد کلللل خونه رو حسابی تمیز میکردم وقتی نیومد با جون دل ازش پذیرایی میکردم ،دخترم که بدنیا اومد دو سه بار سرزده اومد و خب من تازه زائو بودم بچم کوچیک و بد خواب خونم و شلوغ دید رفته پشت سرم پیش چند نفر آخر و پیف کرده بود که فلانی خونش خیلی شلوغ بود خیلی کثیف بود ،منم پیش همنوایی که گفته بود گفتم اولا من قبلاً اینجوری نبودم چطور اون موقع ها نیومد بهترین پذیرایی و احترام و براش میکردم نمیرفت پیش کسی چیزی بگه الان که من وضیعیتم اینه اومده پیش همه گفته ،بعدشم من همینم اگه دوست ندارم میاد من نامه فدایت شوم برای کسی ننوشتم