2789
عنوان

احساس میکنم دوستم پز بچه دار شدنشو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 31 پست
دوستت از حسودی این حرفو زده😂

اره بابا قشنگ حالیم شد ک.ونش سوخته تازه بعدشم چسبیده بود ک من سرجهازیتونم هرجامیرید منم باید ببرید ی بار قبل عقدمون رفتیم خرید مجبورشدم ببرمش انقدر لا.س زد با شوهرم ک بار اخرش شد بردمش بعد از دوست شوهرم خوشش اومده بود فکرکن رفته بود تو فالوراش گشته بود پسر پیدا کرده بود ک پولدارباشه بعد اومد گفت منو با این دوست کن منم خیلی نامحسوس گذاشتمش کنار

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای این دوست منم با شوهرم لاس میزنه

وای شوتش کن بیرون حوصله داری...حالا همین دوستم قبلا دوسپسر یکی از دیگع از دوستامو وقتی باهم دوست بودن رفته بود باهاش خونه و... درحالی که باهم دوست بودن

کلا من اعتقادی ب دوست ندارم بعد ازدواج همش دردسره حوصله حاشیه ندارم

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

دلش میخواد پز میده بچشه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اره لابد تنها افتخاراتش زایش هست پز میده

دقیقا همین طوره تنها افتخارش زاییدنه

البته زاییدن افتخار نداره حیوانات هم بچه دار میشن

خیلی هم پز پسردار شدنشو میده انگار انسان اولیس خخخ

دقیقا همین طوره تنها افتخارش زاییدنهالبته زاییدن افتخار نداره حیوانات هم بچه دار میشن خیلی هم پز پسر ...

باش قطع ارتباط کن همچین آدم سمی رو

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

متاسفانه فامیله

خب باشه الان طرف با باباش قطع ارتباطه این که چیزی نیس

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱