2789

با یکی از فامیلای نزدیک از بچگی رفیقیم

همسنیم اون یه پسر دو ساله داره من بچه ندارم

امروز یه کلیپی براش فرستادم که یکی کامنت گذاشته بود و از مادرشوهرش بد گفته بود بهش گفتم کامنت فلانی رو

نوشت چی بگم والا خودم هم مادرم هم مادرشوهر میشم ه عروسم

بنظر شما هم خیلی ریز خواسته پز بده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
شما بچه دار نمیشی؟

من تازه ازدواج کردم

یادمه نامزد ک بودم همین دوستم بهم گفت من مادرشوهر جوونی میشم اما تو پیرمیشی میمیری بعد بهم گفت ترشیده

اینارو مثلا به شوخی گفت ولی خب من حس کردم حرفاش زهر داشته

من تازه ازدواج کردمیادمه نامزد ک بودم همین دوستم بهم گفت من مادرشوهر جوونی میشم اما تو پیرمیشی میمیر ...

اره میفهمم بعضیا یبا منظور میگن منم داشتم از این دوستا

ول کن بابا باهاش حرف نزن زیاد

منم وقتی ازدواج کردم دوستم هی چندبار گفت اره خاستگار دارم ک یعنی مثلا منم میتونم ازدواج کنم بعد گفتم خب چرا مثلا نمیخای ازدواج کنی گفت اره من بخام مثل تو شوهرکنم ک زیاده 😐انگار من چ جور شوهرکردم منم گفتم والا من خونه بابام گشنگی نگشیدم ک عقده پول داشته باشم دنبال شوهرپولدار باشم

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده