2789
عنوان

موتوری مزاحمم شد فکر کرد تنهام

301 بازدید | 45 پست

اومدم خونه مامانم اینا

امشب رفتیم بیرون

شوهرم و مامانم با ماشین اومدن

من با دوچرخه

(مامانم و شوهرم چون میخواستن مراقب من باشن با ماشین اومدن)

۳ تا موتوری حرومزاده فکر کردن تنهام اومد تیکه انداخت و هرچی لایق خواهرش بود به من گفتش من گفتم مرض یکیشون که مست بود برگشت داد زد ک... خر و رفتن

شوهرمم افتاد دنبالش🤦♀️ حدود ۱ کیلومتر ازم دورتر شدن

انقدر رکاب زدم پام درد میکنه ، ۴ تاشون پیاده شدن دور ماشینو گرفتن منم تا یکم نزدیک شدم جیغ زدم و گفتم گمشید برید

مامانمم پیاده شد گفت چتونه؟ من هم پسر دارم هم داماد خوبه اونائم بیفتن دنبال ناموس تو؟ خوشت میاد؟ اونا هی زر زر میکردن

بعد اون یکی هعی میگفت مادر ببخشید اینا حالشون خوب نیست شمائم جای خواهر و مادر من

همونی که فحش داد برگشت گفت تو جای خواهر منی گفتم عه به خواهر خودتم همچین چیزی میگی؟ براتون عادیه؟

تو این چند دقیقه چنان حالم بد شد که نگو

کاش این کثافتا میمردن به جای جوونای باغیرتمون:)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بعضیا مریضن اگه حرف نزنن فک میکنن لالن شما خودتو ناراحت نکن

⁦♡⁩اگر کسی یافتی⁦♡⁩که در لبخندت غمت رادید در سکوتت حرفهایت را شنید ودر خشمت محبتت را فهمید بدان او بهترین دارایی توست :)✨

امشبم یه احمق برا من مزاجم تلفنی شد بعد شروع کرد چرت و پرت گفتن که تو زنگ زری گفتم نه اشتباه گرفتید

باز زر اضافی زد همسرم براش تماس گرفت گفت خجالت بکش خودت ناموس نداری و اینا بعدشروع کرده پیام دادن و گفتن حرفای زشتی که لایق خواهرمادرشه هرچقدرم بهش میگفتی شکایت میکنم و اینا اصلا نمیرید به خودش خیلییی بی پدر بود

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

این عرازل میخوان با اینکارها و ایجاد حس نا امنی برای دخترایی که دوچرخه سواری میکنن ، زنهارو مجبور کنند دست از دوچرخه سواری و موتور سواری بردارند ، چون چشم دیدن اینکه یک زن تو جامعه حق و حقوقی داشته باشه و تو این موارد آزاد باشه ندارن

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

هنوزم ازین اتفاقا میفته؟

چه بد...

من تو یه شهر کوچیکم، خیلی پیش میاد تنهایی میرم دوچرخه سواری ولی تا حالا اینطور نشده خداروشکر

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)