2789
عنوان

موتوری مزاحمم شد فکر کرد تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 45 پست
جالب اینجاست بعدش میگ تو جای خواهر منی😐

از کمبود عقل رنج میبره طرف اونو خدا زده خواهر بیخیال

⁦♡⁩اگر کسی یافتی⁦♡⁩که در لبخندت غمت رادید در سکوتت حرفهایت را شنید ودر خشمت محبتت را فهمید بدان او بهترین دارایی توست :)✨

کاش تو هم با ماشین می اومدی همه جا از این کثافتا هستش متاسفانه

اخه اصلا بخاطر این اومدن چون من میخواستم دوچرخه سواری کنم :(

دوچرخمو تازه خریدم میخواستم برای اولین بار سوارش بشم و بعدش بریم شیرینیشو بدم که این عوضیا سر و کلشون پیدا شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امشبم یه احمق برا من مزاجم تلفنی شد بعد شروع کرد چرت و پرت گفتن که تو زنگ زری گفتم نه اشتباه گرفتید ...

پسره هی زر میزد میگفت میکشمت

مامانم برگشت گفت الان دیگه این کارا از مد افتاده

قبل اینکه بخای کسیو بزنی خودت اول ضربه میخوری

برگشته میگه من پاش برسه بابامو هم میکشم حبسشم میکشم

نمیخواستم شر بشه وگرنه میگفتم تخمش داری بیا بزن بکش

بعدش خواهر مادرت بیان التماس برای رضایت

اخه اصلا بخاطر این اومدن چون من میخواستم دوچرخه سواری کنم :(دوچرخمو تازه خریدم میخواستم برای اولین ب ...

ای بابا حالا شانس اوردی شوهرت باهاشون گلاویز نشده دعوا نکرده چون اکثرا مستن چاقو اینا همراهشون هس خطرناکه من خودمم از دعوا میترسم

ای بابا حالا شانس اوردی شوهرت باهاشون گلاویز نشده دعوا نکرده چون اکثرا مستن چاقو اینا همراهشون هس خط ...

میگم ک، اگه مامانم نبود صددرصد امشب یه نفر کشته میشد

شوهرمم دید من ترسیدم و فهمید مسته کاری نکردش، به عواقبش فکر کرد

پسره هی زر میزد میگفت میکشمت مامانم برگشت گفت الان دیگه این کارا از مد افتاده قبل اینکه بخای کسیو بز ...

خیلی اشغالن خیلی

اینم نوشته زنتو فلان میکنم و فلان کردم و حامله ست از من و ..😵💫🫤

یه حرفای کثافتی ای ..تازه من تودوران عقدم و دخترم!!

بشدت تیک عصب پام گرفته بود توی دوران پی ام اسم که هستم کلی بهم ریختم اصلا یه وضعی

خدا اینارو لعنت کنه کاش نسل این طور مردا منقرض بشه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خیلی اشغالن خیلی اینم نوشته زنتو فلان میکنم و فلان کردم و حامله ست از من و ..😵💫🫤 یه حرفای کثافتی ...

تو رو با مامانش اشتباه گرفته صددرصد

البته اینا نر هستن نه مرد!

نمیدونم کی اینا میخان آدم بشن و جامعه کثیف رو کثیف تر از این نکنن

کاش مردای نجس منقرض شن بخصوص مردای خاورمیانه،هدف خدا از خلق مرد ها چی بود،زندگیمونو جهنم کردن،چقدر کثیف و خودخواهن،اعصابم خورد شد

بمیرم برات خیلی حس بدیه آدم واقعا روانش بهم میریزه

کاش میشد زندگی کنیم:)کاش مرد ها نبودن

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

این عرازل میخوان با اینکارها و ایجاد حس نا امنی برای دخترایی که دوچرخه سواری میکنن ، زنهارو مجبور کن ...

کسی که مسته دست خودش نیست این اتفاق و جنایی نکنید 😁 کلا یکی از عوارض مستی همین بی ناموسیه

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

پسره هی زر میزد میگفت میکشمت مامانم برگشت گفت الان دیگه این کارا از مد افتاده قبل اینکه بخای کسیو بز ...

شما خیلی اشتباه کردید باهاشون درگیر شدید کارتون عاقلانه نبود اصلا

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

خیلی اشغالن خیلی اینم نوشته زنتو فلان میکنم و فلان کردم و حامله ست از من و ..😵💫🫤 یه حرفای کثافتی ...

دخترم چیه؟:/بگو ورجین ام

واقعا کسی هست هنوز از کلمه زن و دختر برای ورجین نبودن یکی استفاده کنه🤣

مشابه این چیزی که میگی برام پیش امده،پسری که ردش کرده بودم رفته بود اکانت همه آشناهامو پیدا کرده بود پیام داده بود که اینو فلان کردم و فلان شده بلان شده

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

تو رو با مامانش اشتباه گرفته صددرصدالبته اینا نر هستن نه مرد!نمیدونم کی اینا میخان آدم بشن و جامعه ک ...

شوهرمم به شدت غیرتی یکی اسممو بیاره طاقتش صفره رگ گردنش باد کرده بود سرخ بود عین گوجه اصلا ترسیدم فشارش نزنه بالا ..

خدا لعنتش کنه بیشرفو الهی اینا منقرض بشن بمیرن

تازه از طرف شوهرم نوشتم تو اصلا اسم زنمو نمیدونی گ وه اضافه میخوری نوشته بود من که ثبت احوال نیستم😐😐 اون فلان خاست منم دادم

آخ نمیدونی چقدر یخ بسته بودم و حالم بد بود اصلا به شدت اعصابم خراب بود..چون تازه رفتم سرکار(مجازی) اینطور چیزی پیش بیاد همسرم استعفای منو صادر میکنه🤦🏼♀️

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

کاش مردای نجس منقرض شن بخصوص مردای خاورمیانه،هدف خدا از خلق مرد ها چی بود،زندگیمونو جهنم کردن،چقدر ک ...

امیدوارم محو بشن طوری که انگار هیچوقت وجود نداشتن

خدانکنه عزیزم🥲❤

ای کاش

دخترم چیه؟:/بگو ورجین امواقعا کسی هست هنوز از کلمه زن و دختر برای ورجین نبودن یکی استفاده کنه🤣مشابه ...

ورجین چیه باز تازه میشنوم

واقعا میگمخدا لعنتشون کنه