2789
عنوان

بچم همه رومیزنه چیکارکنم

83 بازدید | 15 پست

سلام مامانا پسرمن ۳ ساله ونیمه اس و خیلی پرخاشگره همه رومیزنه هر کاری میکنم ازسرش نمیفته چیکارکنممیترسم بزنه چشم و چال کسیو دربیاره داداشم ازش دوسال بزرگه دیروز با دسته طی زد توسر طفلک

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسر منم سه سالشه هر چی گیرش میاد پرتمون میکنه. چند روز پیش با سر شارژر همچین زد به سرم. هر چی میگیم ...

خستم کرده نه بادعوا نه با قصه نه با زور نه باتهدید نه بانوازش باهیچی راه نیماد پسرمن سه ماه دیگه ۴ سالش میشه اصلااینطور نبود جدیدا اینکارومیکنه

فکر کنم همه اشون همینن تو این سن پسر منم ۱۵ ماهه اس و همه چیزو پرت میکنه میزنه و مو میکشه

نه عزیزم پسر شما خیلی کوچیکا اقتضای سنشه ولی پسرمن به قصددعوامیزنه

امروز تو خونه بازی یک بچه یکسر بچه منو اذیت میکرد و دو سه بار هم زدمامانشم عین شلغم فقط با لبخندش لب ...

من خودم بدم میاددوست ندارم اینجوری باشه امروز بهش گفتم اگه دیگه بقیه روبزنی مامان بقیه ام میاد تورومیزنه اونوقت من ازت دفاع نمیکنه برگشته میگه نکن خودم فرارمیکنم من خودم خیلی اروممنمیدونم چرااینکارویمکنه البته خجالتیه باغریبه هااینطور نیست باداداشامم منو وباباش وکسایی که میشناسه این شکلی میکنه

خستم کرده نه بادعوا نه با قصه نه با زور نه باتهدید نه بانوازش باهیچی راه نیماد پسرمن سه ماه دیگه ۴ س ...

برای ما هم همینه خوشش اومده هی میزنه دعوا میکنیم عین خیالش نیست. حالا ما بچه بودیم دعوامون میکردن دیگه تکرار نمیکردیم حساب میبردیم مخصوصا از پدرمون.

برای ما هم همینه خوشش اومده هی میزنه دعوا میکنیم عین خیالش نیست. حالا ما بچه بودیم دعوامون میکردن دی ...

مااصلا جلوی روش باهام دعوا نمیکنم حس میکنم دوداداشای من دعوا میکنن ازاونایادمیگیره

برای ما هم همینه خوشش اومده هی میزنه دعوا میکنیم عین خیالش نیست. حالا ما بچه بودیم دعوامون میکردن دی ...

مادعواش میکنیم برمیگرده مارومیزنه حساب بردن چیه

من خودم بدم میاددوست ندارم اینجوری باشه امروز بهش گفتم اگه دیگه بقیه روبزنی مامان بقیه ام میاد توروم ...

یه جلسه با یک مشاور صحبت کن راهکار بگیر

من از همین سایت شنیدم ۱۴۸۰ مشاوره تلفنی رایگان هم هست

اصلا بحث انرژی نیست پرخاشگر شده به قصددعوامیزنه

زیاد گوشی و تلویزیون نشونش نده

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید