2789
عنوان

خانما

66 بازدید | 32 پست

اسم علیهان یا علیرام؟؟ کدومش بهتره؟

و اینکه علیهان رو ثبت احوال قبول میکنه؟؟

اسم پسرم بزرگم مبین هست برا دومی کدوم خوبه؟

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علیهان ینی چی چرا حس میکنم مناسب نسل جدید نیست اصلا

مبارک باشه خلاصه

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

علیرام نشنیدم

علیهان بهتره ثبت احوال هم قبول میکنه

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

مبین و آمین

مبین و سامین

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

هردوش قشنگیه مبارک باشه😍

قربونت، ۷ ماهمه اسم پیدا نمیکنم، هیچکدوم به دلم نمیشینه، هم میخوام مذهبی باشه هم چون ترکم میخوام اسمی باشه که خوب صداش بزنن عوض نکنن مبین رو کسی نمیتونه جور دیگه تلفظ کنه میخوام اسم داداششم اینجوری باشه، دو اسمی هارو هم دوس ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
علیهان

ثبت احوال قبول میکنه؟؟ گوگل نوشته قبول نمیکنه آخه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علیهان ینی چی چرا حس میکنم مناسب نسل جدید نیست اصلا مبارک باشه خلاصه

علی که یعنی بلند مرتبه و مقتدر، هان یعنی همون خان به زبون ترکی، میشه علی خان، ولی باهم ترکیب شدنی معنیش هدیه ی خداس

1
5
10
15
20
25
30
35
40