2789

عزیزم تو گوگل بزن محاسبه قیمت طلا آنلاین دقیق برات میاره .. گرم طلارو بزنی میگه چقدر اجرت چقدر مالیات و...

"""چیزی نیست که با گذشت زمان و چمیدانم...گریه و حتی مرگ از یاد برود... حتی اگر از استخوان هایم ذره ای در باد بماند نام شمارا فریاد خواهم زد...😭🥀🖤""""

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نگاه کردم گرمی پنج تومن فرقشه 😑😑

واقعا اجرت اینا خیلیییی زور داره من چندروز پیش یه گوشواره خیلییییییی کوچولو میخواستم ... رفتم گشتم فقط یه جا داشت ۸۰۰ سوت ! زیر یه گرم ... گفتم چند؟ گفت ۱۷ ... گفتم مگه گرمی چند میوفته ؟ گفت اجرت داره گرمی ۲۲ حساب میشه!!!!!!!!! وای انقدر زورم گرفت ... جالبه نگین دار میخری پول نگینو میگیرن فروختنی کم میکنن ... اصن طلافروشا واقعا ....

"""چیزی نیست که با گذشت زمان و چمیدانم...گریه و حتی مرگ از یاد برود... حتی اگر از استخوان هایم ذره ای در باد بماند نام شمارا فریاد خواهم زد...😭🥀🖤""""

واقعا اجرت اینا خیلیییی زور داره من چندروز پیش یه گوشواره خیلییییییی کوچولو میخواستم ... رفتم گشتم ف ...

اره انگار قانون جنگل در واقع هیچ قانونی ندارن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹