توت_فلنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 235 عنوان کنترل استرس 26 بازدید | 6 پست من واقعا حالم بده استرس امونمو بریده چند ماهه اینطوریم میترسم بشینه تو بدنم در اینده خودشو نشون بده چطور کنترلش کنم؟ دلیلشم نمیتونم بخاطر سایت بگم خودتون احتمالا متوجه شید امروز | 02:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زفیر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 832 عزیزم مدیتیشن کن Castbox اگر داری بگو معرفی کنم خیلی خیلی کمکه با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋
توت_فلنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 235 عزیزم مدیتیشن کن Castbox اگر داری بگو معرفی کنم خیلی خیلی کمکه واقعا تاثیر میذاره؟
زفیر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 832 واقعا تاثیر میذاره؟ اصلا نمیتونی تصور کنی چه قدر با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋
توت_فلنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 235 اصلا نمیتونی تصور کنی چه قدر خب چیکار باید کنم دقیقا میشه یکم توضیح بدی
زفیر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 832 خب چیکار باید کنم دقیقا میشه یکم توضیح بدی شما castbox رو نصب کن بعد چنل زندگی مایندفول رو سرچ کن این خانم که اسمش هم یادم نیست مریم مینا همچین چیزی صد ها مدیتیشن داره از اولیش شروع کن خودش میگه چطوری ولی در کل باید به هیچی فک نکنی بی نهایت سخته اولش بعدش مدیتیشن چاکرا ها رو برو باهاش با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋