2789

ما برای خرید خونه همه چیزمون رو دادیم حتی حلقه هامون

و من انتظار داشتم شوهرم نصف خونه رو بزنه ب نامم اما فقط یک دونگ زد ( اضافه کنم شاغلم و همیشه کمن خرج شوهرم بودم مثل یک مرد)

و کلیم دعوا و کتک کاری کرد ک خونه ب نامش بشه ...از اول قصدش این بود ب نام خودش باشه منم بخاطر استرس خونه دار شدن گفتم طلاهامو میدم

الان واقعا دیگ ب زندگیم مثل سابق دلگرمی ندارم حالم خوش نیست و با کوچیک ترین چیزی بهم میریزم

امشب همسرم گفت خرید ماهیانه رو مادرمم ببریم منم خیلی دوس نداشتم و گفتم یک روز با مامان جدا برو

و همین شد عامل بحث

نمیدونم چیکار کنم

حسم ب زندگی اصلا تغییر کرد

شاغل هستی دیگه هیجی خرج خونه نکنحتی خرج خودتم باید بگیریجمع کن..ی روزی حالشو جا میاری!

کو تا اون ی روز ...

یکم خرج داد بهم این ماه بقیه اش رو میگه ندارم واقعا هم احتمالا نداره چون حقوقش محدوده و الان حتی اسنپ هم میرخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی بگم از این به بعد تو هم محتاط تر برو جلو صدتو نزار وسط .هر چند در کل مهم نیست به نام کی باشه اگه ادم بخواد زندگی کنه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چی بگم از این به بعد تو هم محتاط تر برو جلو صدتو نزار وسط .هر چند در کل مهم نیست به نام کی باشه اگه ...

چ ربطی ب زندگی کردن داره

مهم این بود زحمتم دیده بشه

باعث شد سرم پیش خانوادم بیاد پایین