2789

نمیشه ۱۰ دوزاده سال عروس یه خانواده باشی واینقد تورو نایده بگیرن خدایا منم مثل خودشون بی ذات کن هراتفاقی افتاد نگاشون نکنم دلمم ارومشه دیگه دلم نسوزه براشون یاتنگ نشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پس چرا دلت تنگ میشه؟این که یک موهبته چی پیش اومد که جدا شدید ؟

فرق میزاشتن قدر نشناسن

بامن اوکی نمیشد مادره موذی بود

شوهرمو دوست داشت علیهم کنه خلاصه خانوادگی تیم شدن

پس چرا دلت تنگ میشه؟این که یک موهبته چی پیش اومد که جدا شدید ؟

باید بهشون فقط سواری بدم سواریم بدم پروتر میشن کلا یجوریه مادر ادمو روانی میکنه باحرکاتش انگار بازی روانی راه میندازه

فرق میزاشتن قدر نشناسن بامن اوکی نمیشد مادره موذی بود شوهرمو دوست داشت علیهم کنه خلاصه خانوادگی تیم ...

نصف این خصوصیاتو مادرشوهرم داره کنترلگره قضاوت و دخالت میکنه متعصبه

اما بچه هومو و شوهرم دوسشون دان هی بخاطر اونا کوتاه میام خودمم زیاد دفاع نمیکنم هی میریزم تو خودم خودخوری میکنم

بخوام قطع ارتباط کنم بچه هام اذیت میشن

اما رابطمو کم کردم

باید بهشون فقط سواری بدم سواریم بدم پروتر میشن کلا یجوریه مادر ادمو روانی میکنه باحرکاتش انگار بازی ...

ببین این از مهرطلبیه خودمونه

مثلا همینکه میگی از فرق گذاشتنهاشون اذیت میشیم بخاطر اینه که دوست داریم دوسمون داشته باشن وقتی محبت نمیبیم تبعیص میبینم دلمون میشکنه

ولی اگر دنبال محبتشون نباشیم برامون دیگه مهم نیس

نصف این خصوصیاتو مادرشوهرم داره کنترلگره قضاوت و دخالت میکنه متعصبهاما بچه هومو و شوهرم دوسشون دان ه ...

ناراحت نیستی بچها دوستش دارن؟

خب وقتی تورو اذیت میکنن چه دوست داشتنی منم برای بچم ناراحتم چون دوستشون داره ولی ب اونم اهمیت نمیدن فقط لب دهن بودن که دوستش داریم کو ندیدم

همون بچه نبینشون بهتره وقتی دل منو خون میکنن بچه هم هی بره سمتشون من آتیشم تند ترمیشه برای بچه ام زندگیو ب کام بچه هم زه میکنم

ببین این از مهرطلبیه خودمونه مثلا همینکه میگی از فرق گذاشتنهاشون اذیت میشیم بخاطر اینه که دوست داریم ...

خب توام مهرطلبی؟خداروشکر من خیلی بهتر از قبلم فقط اینکه جاری جادوگرم دوست دارن میسوزم چون جاریم بهم ضربه زده اگر برینن بهم حالم خوب میشه

ناراحت نیستی بچها دوستش دارن؟خب وقتی تورو اذیت میکنن چه دوست داشتنی منم برای بچم ناراحتم چون دوستشون ...

چرا ناراحتم

چون بچه رو جذب خودشون میکنن با خوراکی و بازی و ...چون بچم البته خونه اونا همبازی داره دخترعموو عمه هاش

مادرشوهرم سیاست داره محبت میکنه درعوض حرف شنوی میخواد اونم چیزای عقیدتی مذهبی

من خوشم نمیاد از اینکارش

همین الانم تاپیکی زدم ترکید .مثلا میدون رقابت درست میکنه برا بچه ها که چادربزنن

چرا ناراحتم چون بچه رو جذب خودشون میکنن با خوراکی و بازی و ...چون بچم البته خونه اونا همبازی داره دخ ...

اینم همین باکارهاش من جاریم بجون هم انداخت من وارد بازی نشدم دیدم خودم اذیت میشم هرکارمیکنم براش دلیه ولی قدر ندونست جاریم مثل خودشه سیاست داره دوستش دارن

من صاف رو هرچی بوده نبوده گفتم دیگه خوششون نمیادازم

خب توام مهرطلبی؟خداروشکر من خیلی بهتر از قبلم فقط اینکه جاری جادوگرم دوست دارن میسوزم چون جاریم بهم ...

اره یه مقدار ولی رو خودم کار کردم کمتر شد

منم جاریمو بیشتر دوست دارن چون به حرفشونه به میلشونه و جلوشون سر خم میکنه .من به میلشون نمیشم بیمحلم میکنن منم جدیشون نمیگیرم در ظاهر اما در درون از کاراشون میسوزم

تاحالا بهشونم گفتی یاشوهرت چیزی گفته بهشون

چی بهشون بگم ؟ شوهرم میدونه ازشدن خوشم نمیاد ولی خوب نمیشه که بهشون بگه

چند بار تذگر داده ولی جلو منم طرف منو نمیگیره به منم میگه حساس نباش دوستمون دارن و اینا .الکی خر میخواد کنه