2789
عنوان

بیاین عکس بیبی چک رو نگاه کنید

1 بازدید | 22 پست

سلام به همه لطفاً عکس بیبی چک رو نگاه کنید ۶ روز مونده تا موعدم صبح بیبی چک مدیکور زدم بعد از ۵ دقیقه دیدم صورتی نشد ولش کردم احساس کردم حاله سفید داره اما گفتم الکی هستش، بعد از ۱۰ ،۱۵ دقیقه برگشتم دیدم هاله صورتی کمرنگ داره . بنظرتون امیدی هست باردار باشم؟

بذار نزدیک موعدت بزن

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

شنیدم میگن بعد ده مین کاذب

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره عزیز انگار مثبته... حالا صبرکن روز موعد بزن

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

عزیزم خیلی زود زدی

حداقل چند روز بعد موعودت بزن

و اینکه تست یک دقیقه اولش معتبره نه ده دقیقه

عاشق موزیک، حیوانات، طبیعت، گردش و بچه ها هستم🥹💁🏻♀️💕، متعهد هستم به نامت تا ابد M♥️ خدایا ممنونم که کنارمی، ازت میخام منو به خواسته هام برسونی🙇🏻♀️♥️ برام دعا کنید منم یروز بیام تیکر بارداری و خبر حاملگیم اینجا بزارم 🥹ممنون

عزیزم خیلی زود زدیحداقل چند روز بعد موعودت بزنو اینکه تست یک دقیقه اولش معتبره نه ده دقیقه

نه تا ده دقیقه یک ربع معتبره... اینم هاله نیست قشنگ صورتی شده

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

نه تا ده دقیقه یک ربع معتبره... اینم هاله نیست قشنگ صورتی شده

ایشالا که مثبته براش

عاشق موزیک، حیوانات، طبیعت، گردش و بچه ها هستم🥹💁🏻♀️💕، متعهد هستم به نامت تا ابد M♥️ خدایا ممنونم که کنارمی، ازت میخام منو به خواسته هام برسونی🙇🏻♀️♥️ برام دعا کنید منم یروز بیام تیکر بارداری و خبر حاملگیم اینجا بزارم 🥹ممنون

ممنونم از نظراتتون . خیلی استرس دارم آخه دقیق هم نمیدونم بعد از چند دقیقه شد . امکان داره بخاطر اینکه تا موعد ۶ روز مونده زیر ۵ دقیقه هاله ننداخته.

خط تبخیر هم صورتی کمرنگ میشه یا بی رنگ هست ؟

ممنونم از نظراتتون . خیلی استرس دارم آخه دقیق هم نمیدونم بعد از چند دقیقه شد . امکان داره بخاطر اینک ...

خط تبخیر بی رنگه، صورتی نیست

اره خیلی زود زدی دیگع اینکارو نکن، بذار قشنگ یک روز پریودت عقب بیفته بعد بزن یا حداقل روز موعد. تا وقتی بی بی پررنگ ندیدی ازمایش نده

آره دیگه میخوام نزنم تا موعد . خواستم ببینم امیدی هست یا نه آخه میگن خط تبخیر هست و زیر ۵ دقیقه هم خ ...

زود زدی