2789

یکی از خاله هام خیلی بدم میاد یک زن فضول با سیاست که پشت همه حرف میزنه خیلی موقع ها تو جمع بودن یک نفر از جمع رفته سریعی شروع کرده پشتش حرف زدن بعد اون یکی رفت نشسته پشت اونیکی حرف زده عادت. داره کلا وایب دو رو بودن ازش میگیرم بعد جلو همه خودشو عادی و ساده نشون میده نه فقط من کل بچه های فامیل ازش بدشون میاد نمیدونم چرا دلم میخواد حالشو یجوری بگیرم چقدر ازش بدم میاد خدا مثلاً مامانا رو علیه بچه هاشون پر میکنه جلوی خودم خالمو علیه بچه اش پر میکرد واقعا همچین آدمایی رو باید چیکار کرد

خلاصه چت جی پی تی : کاربر از خالهٔ خود که زنی دوچهره، فضول و پشتسرگو است و همهٔ بچههای فامیل از او بدشان میآید، بهشدت بیزار است و نمیداند با چنین آدمهایی چه کند.

هزار دفعه دیگه هم به دنیا بیام ،بازم عاشق تو میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وااای یا خدای بزرگ دقیقا منم درگیر همین موضوعم و چه جالب منم خالم هست ..باورتون نمیشه انقدر از،من پیش،مامانم بد گفته که مامانم همش،تحقیقرم میکنه ..من حامله بودم باعث اشکم میشد .واگزارش کردم به خدا

وااای یا خدای بزرگ دقیقا منم درگیر همین موضوعم و چه جالب منم خالم هست ..باورتون نمیشه انقدر از،من پی ...

وای خدا صبر بده تحملشون واقعا سخته همش دلم میخواد دستشو رو کنم بلد نیستم میبینم رفتارش رو ازش بیشتر بدم میاد

منم یکیشو دارم ازش متنفرم اینقدر که بد جنسه همش میگم خدایا مامانم به این خوبی مامانم و بقیه هم از این خالم بدشون میاد نمیدونم چیکار من داره نسبت به من حسوده زن گنده ف ال گرفتم تو فا لم اسمش بود که بخت منو بسته 🤷🏻♀️

وااای یا خدای بزرگ دقیقا منم درگیر همین موضوعم و چه جالب منم خالم هست ..باورتون نمیشه انقدر از،من پی ...

چه جالب منم همین امروز حتی مامانمم واگذار کردم به خدا ،خسته شدم از دستشون