2789
عنوان

لطفا لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 59 پست
اما من کسی رو سراغ دارم کار ف.ال و شمع تراپیش عالیه انجامم دادم پیشش اما یهو امشب ی تاپیک درمورد دعا ...

نتیجه ای هم دیدی؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
والا بیشتر ب سر رفتارای خودش ب مشکل برخوردیم تاحالا همش ادم گیر و حساسیه

چی بگم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوساله تقریبا با هم هستیم درمورد زندگیمون حرف میزنیم اما هنوز ی حرکت جدی نزده

و هیچ وقت نخواهد زد .عزیزم .دو سال هدر دادی .دیگه پا پس بکش بزار ببینیم چی کار میکنه.دو سال فرصت دادی .بسته .بچسب به آدمهای واقعی و خواستگارایی که تکلیفشون مشخصه.

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

و هیچ وقت نخواهد زد .عزیزم .دو سال هدر دادی .دیگه پا پس بکش بزار ببینیم چی کار میکنه.دو سال فرصت داد ...

از نظر اجتماعی و مالی خیلی اوکی اما اخلاق و رفتار از ده چهار میدم

اره ف.ال هاش عین حقیقته

ولی من دیدم همه ی حرفاشون برای همه یه مدله

برای ف ال چقدر میدی؟

چطور 😔

به راحتی آب خوردن .بگو من خواستگار دارم و خانواده و میخوان که جدی روش فکر کنم .نشین منتظر که آیا کی میخواد اوضااش جور بشه کی با خانواده مطرح کنه کی خانواده بیان تو رو ببینن آیا پسند کنند آیا سر مهریه به توافق برسید ...ببینی ۱۰سال گذشته دیگه ذوق هیچی رو نداری .دیگه خواستگار پر و پا قرص نداری و آقا تا لب تر کنه همه براش دختر جور میکنن و میتونه بره خواستگاری

نقد رو بچسبب نسیه رو ول کن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

از نظر اجتماعی و مالی خیلی اوکی اما اخلاق و رفتار از ده چهار میدم

خب پس بی خیالشششش .چون اخلاق و رفتارش همینه که الان میبینی بهتر نمیشه که بدتر میشه پولشو به دردت نخواهد خورد .پیرت میکنه اخلاق بد

از تمام وجودم خستم خستهههه

بکش کنار تا بیشتر از این روح و روان رو به فنا نده

به راحتی آب خوردن .بگو من خواستگار دارم و خانواده و میخوان که جدی روش فکر کنم .نشین منتظر که آیا کی ...

حتی جرات ندارم بگم خواستگار دارم بشدت حساسه حتی نمیتونم بگم فلانی مزاحمم شده