2789
عنوان

چرا خدا منو قسمت این شوهرم کرده

101 بازدید | 15 پست

یه لات ارازل اوباش....واقعا چرا خدا منو به این داد...چرا 2تا دختر ازش آوردم...چرا....کاش می کردم....کاش هر وقت از خدا میخواستم مرگ می آمد سراغم...ای کاش...چرا به یه آدم مهربون نداد...یه آدم انسان

الان میان میگن انتخاب اشتباه امامن میگم شانس فقططططط شانس منم از شوهرشانس نیاوردم. بخاطر شرایط خونوادگیم نمیتونم طلاق بگیرم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یجور میگی چرا منو به این داد

چرا ازش دو تا دختر دارم

انگار شما هیچ اختیاری تو این انتخاباتت نداشتی!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
حالا چیکار کنم؟

اگه شرایط طلاق داری جداشو اگه نداری تامیتونی براخودت پس انداز کن بالاخره یه جایی بدردت میخوره.

منه احمق هزارتومن پس اندازندارم طلاهامم پای این بی عرضه دادم رفت الان دربدردنبال کاردرمنزلم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم برم سرکار

منو شوهرم صرفا فقط و فقط یه همخونه ایم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یجور میگی چرا منو به این دادچرا ازش دو تا دختر دارمانگار شما هیچ اختیاری تو این انتخاباتت نداشتی!!!

آخه شناختی ازش نداشتم...فقط ظاهرش رو دیدم...وبه مرور بدتر و بدتر شد و ارازل شد

آره واقعا پول خیلی مهمه...اما شوهر من نمیده

نمیتونی بری سرکار