2789

واقعا چرا زندم انگیز زنده موندم چیه

۱۶ ، ۱۷ سال پیش شوهر کردم ازدواج کردم

یک پیکان داغون با خونه بابام

الان چی یک دونه ماشین تارا با یک خونه که خودم خریدم و زمین

اون زمان خونه خریدیم 90 میلیون الان شده 2 نزدیک 3 میلیارد

جاریم خرید 60 میلیون الان شده 6 میلیارد

اصلا دوست مدرسم که من خوراکی بهش میدادم باباش وضعیتش خراب بود الان 3 تا خونه خریده

الان واقعا چرا ما دنا داریم

اون از خرید خونم که اصلا سود خوبی نداشت اینم از ماشینم

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا خودت رو با بقیه مقایسه میکنی؟چهارستون بدنت سالمه بگو شکر

چهارستون بدم سالم باشه که چی بشه

بدون پول با بدبختی بخوام زندگی کنم

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

چرا نداشته هات رو میبینی و داشته هات رو نهزندگی شما آرزوی خیلی هاست

چون میخوام نداشته هامو به دست بیارم

شرایط الان شما آرزوی خیلی از کاربرای اینجاست...چرا حواستون به داشته هاتون نیست...؟

زندگی رو چرا انقدر تلخ میکنی برای خودت که از قشنگی های زندگیت غافل بشی و لذت نبری؟

باور کن جوونی و این روزا که میتونه به قشنگ ترین حالت بگذره دیگه برنمیگرده...یک روزی به خودت میای ک حسرت جوونی رو میخوری ولی دیگه دیره...حیفه...زندگی کن دختر

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

چهارستون بدم سالم باشه که چی بشه بدون پول با بدبختی بخوام زندگی کنم

وای نگو اینجور شاه عالم که باشی یه سردردساده داشته باشی درمان نشی بیچاره عالمی...

تلاشت رو بیشتر کن راضی باش شکر گزار نعمت های خدا باش

فکر نکن نفسم از جای گرمه ها نصف دارایی های شما هم ندارم

شرایط الان شما آرزوی خیلی از کاربرای اینجاست...چرا حواستون به داشته هاتون نیست...؟زندگی رو چرا انقدر ...

خودم راضی نيستم یه فکری زده به سرم نمیدونم چکار کنم

خونه هامو بفروشم با ماشینم

یه مقدارم پول پس انداز کنم یه خونه خوب با یه ماشین خوب بخرم

اما شوهرم میگه نمیشه