2789

دوستان شما تا ۲۰ سالگی چه دستاورد هایی داشتید

دوستان جواب دادم به این سوال خیلی به من کمک کنندس ممنون میشم جواب بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم فقد دیپلم

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷 آدمی که می ترسد چیزی را بخواهد،آن را ایده آل می کند تا آن چیز از دسترس خارج به نظر بیاید،آن وقت است که توانسته است نتوانستن خود را در عمق وجودش به نخواستن تبدیل کند

۲۱ سالمه مرداد میرم ۲۲

هیچی من حمایتی نداشتم از طرف خانواده خودم رفتم سرکار.

بینیمو عمل کردم دندونامو ارتودنسی کردم لپ تاپ خریدم

۲ سال پشت کنکور موندم دوباره رفتم دانشگاه صنایع غذایی خوندم الانم هم کار میکنم هم سرکار میرم کنترل کیفی ام دیگه نمیدونم دستاورد حساب میشه یا نه

من ۱۷ سالمه و تا الان سعی کردم زبانمو تقویت کنم، برنامهنویسی یاد گرفتم و خانوادهای دارم که حمایتم می ...

دمت گرم دختر این واقعا عالیه

ماشالله بهت امیدوارم روز به روز بیشتر پیشرفت کنی

عزیزم ..۲۰ سالگی دانشجو بودم ...ژورنال کشی رو داشتم انجام میدادم ..(جدای از رشته دانشگاهم )...۲۰ سالگی استارت هرکاری زده میشه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر