2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچی فقط صبر کن . مثل دخترای عمل و اینا عمل نکن خودت باش همینطور که بگذره پسرا زود میفهمن ذات دخترار ...

چی بگم اصلا ناز کشیدن بلد نیست دنبال سکسه من به روش نمیارم اونم فقط میخواد مرحله به مرحله رومن کار کنه

حسرت میمونه تو دلت که چرا رفته

به درک .چرا باید حسرت به دل یه آدم باشی باشم .مگر اینکه عزت نفسم پایین باشه که و خودمو در حد یه آدم محترم و مبادی آداب و خانواده دار ندونم

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چی بگم اصلا ناز کشیدن بلد نیست دنبال سکسه من به روش نمیارم اونم فقط میخواد مرحله به مرحله رومن کار ک ...

و اونی که پیروز میشه همین آدم لاشیه شک نکن .جز اینکه روح و روان و جسممت رو فدای یه آدم لاشی میکنی هیچ چیزی عاید تو نخواهد شد

آدم لاشی و هرزه معتاد .بد دل .و کثیف و وحشی و ضد زن خیانتکار .هیز .و خسیس هیچ وقتت درست نمیشن .شاید اون دوستت فکر مرده که اره آدمکش کردم .زهی خیال باطل .ظاهرش درست شده شاید اما باطن همونه که همونه ..به وقتش تو اولین فرصت برمیگرده به ذات اصلی خودش

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

و اونی که پیروز میشه همین آدم لاشیه شک نکن .جز اینکه روح و روان و جسممت رو فدای یه آدم لاشی میکنی هی ...

والا چی بگم اول خوب وابستت میکنن به چیزی نمیخوان برسن رهات میکنن تو هرشب حسرتشو میکشی که کی برگرده و خودت میخوایی بری سمتش میگی که اون چنین درخواستی ازت داشته خوشت نمیاد بهش پیام بدی فقط حسرت میکشی

آدم خانواده دار سمتم نیومده همه لاشی بودن

خب چون تو اونها رو جذب کردی عزیزم ..قرار نیست چون آدم درست نیومده سمتت تمام عمر جوونی و جسمتت و روحت رو اسیر به آدم لاشی کنی تا شاااسدد یه زمانی درست بشه .این داره رو مغز تو کار میکنه چشم باز میکنی میبینی بلانسبت باهاش رو تخت و لختی .و فرداش هم میری تو لیست سیاهه و تور پهن کرده برای مورد بعدی

آدمهای دور و برت و دوستاتو خودت انتخاب میکنی .خودت انتخاب میکنی بزارن رو تخم چشماشون و مثل ملکه باهات رفتار کنند به شخصیتت غرورت عزت نفست جسمت احترام بگذارد یا هم به چشم عروسک جنسی بهت نگاه کنند و بعد استفاده بندازنت دورو غرورت و عزت نفست و لگدمال کنند

والا چی بگم اول خوب وابستت میکنن به چیزی نمیخوان برسن رهات میکنن تو هرشب حسرتشو میکشی که کی برگرده و ...

حسرت چیو .حسرت اینو که چرا بهش پا ندادم تا باهام بمونه؟به درک که نموند .آدم باشی هیچ حسرتی ندارع ترک کردنش ...گوهر خود را نزن بر سنگ هرناقابللی صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

فکر کردی ثانیه ای بهت فکر میکنه نه .حشرات رو میکشه نه .میره رو مورد بعدی برای شستشوی مغزی و بعد استفاده بهش میگه هرزه

خب چون تو اونها رو جذب کردی عزیزم ..قرار نیست چون آدم درست نیومده سمتت تمام عمر جوونی و جسمتت و روحت ...

بیشتر تو فضای آنلاین باهاشون آشنا میشم میریم جلوتر میبینم لاشیه یا حتی تو فضای عمومی به افرادی علاقه مند میشم لاشی از آب در میان نمیدونم همشون لاشین

حسرت چیو .حسرت اینو که چرا بهش پا ندادم تا باهام بمونه؟به درک که نموند .آدم باشی هیچ حسرتی ندارع ترک ...

اره حق باتوعه ولی خب چون راحت میزارت کنار تو حسرت میکشی اصلا هم براش مهم نیست

بیشتر تو فضای آنلاین باهاشون آشنا میشم میریم جلوتر میبینم لاشیه یا حتی تو فضای عمومی به افرادی علاقه ...

فضای آنلاین رو بی خیال الان ۹۹درصد پسرا فقط دنبال پایین تنن .دیدی دنبال اینه بزارش کنار .ارزش خودتو نیار پایین .هیچ کس جز خودت ارزش ندارع که براش وقت و انرژی بگذاری

ببین آدمهای دور و برت رو عوض کن .محیطتت رو عوض کن

اره حق باتوعه ولی خب چون راحت میزارت کنار تو حسرت میکشی اصلا هم براش مهم نیست

چون تن ندادی به خواسته ی شیطانیش .پس به خودت افتخار کن نه حسسرت بکشی چرا لاشی نبودی تا پسندت کنه