2789
آره اینم هست ولی خب دریغ از ی پسر خوشگل و مهربون که لاشی نبوده باشه

صبوری جان صبوری کن .صبوری آنقدر تو زمینه ی شغلی و اجتماعی پیشرفت کن که جای اینکه تو دنبال ارتباط با پسراباشی .پسرا برای بدست آوردنت و بله گرفتن و حلقه انداختن تو انگشتت سر و دست بشکنند و حسرت اینو بکشن که چرا اسمت تو شناسنامسون نیست

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

صبوری جان صبوری کن .صبوری آنقدر تو زمینه ی شغلی و اجتماعی پیشرفت کن که جای اینکه تو دنبال ارتباط با ...

بعد دنبال ارتباط با کسی نبودم همیشه ام به پسرا رو ندادم ولی این یکی خیلی سیاست دار بود جذبم کرد و حسرت رو دلم گذاشت و رفت بعد کلا اونا طول دارن ماکه طول نداریم پسرا حسرت مارو بکشن پسرا برا ما تلاش کنن ازین شانسا هیچ وقت نداشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد دنبال ارتباط با کسی نبودم همیشه ام به پسرا رو ندادم ولی این یکی خیلی سیاست دار بود جذبم کرد و حس ...

میکشن عزیزم .آنقدر دیدم که حسرت دخترت رو کشیدن .چون دنبال پایین تنت بوده میدونستم ارچه دری وارد بشه و چرب زبونی کرده مادر به خطا .شگردشونه .از قدیمم گفتن زنها از گوش عاشق میشن مزدا از چشم .واسه همین اکثر دخترا با چرب زبونی طرف و آدمهای اینکه عاشقتم زنمی میام خواستگاری آن به خفت میدن و خودشونو بی حیثیت میکنن و آخرم اون مرتیکه ولشون میکنه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

میکشن عزیزم .آنقدر دیدم که حسرت دخترت رو کشیدن .چون دنبال پایین تنت بوده میدونستم ارچه دری وارد بشه ...

چرب زبونی نکرد اصلاااا فقط بهم پیام میداد نیومد میرفت بازی سردو گرم رو اجرا کرد دروغ میگفت بهم باحال و شوخ طبع بود

اصلا براش مهم نبود از دستش ناراحت بشی خودت باید خودتو خوب میکردی موقع دعوا همه چی تقصیر خودت میشد غیبش میزد خودت باید ازش معذرت خواهی میکردی

چرب زبونی نکرد اصلاااا فقط بهم پیام میداد نیومد میرفت بازی سردو گرم رو اجرا کرد دروغ میگفت بهم باح ...

بعله دیگه میدونسته چه جوری تو رو مقصر جلوه بده که بتونه به هدفش برسه .آنقدرم الان روت تاثیر گذاشته که حسرت میکشی که چرا رفته .

دقیقاااااا😂😂😂😂😂خود شیفته است

تامام .پس تو هم خودشیفته باش و خودتو دوست داشته باش