2789
عنوان

خدا این بار خدای من نبود🙂

214 بازدید | 25 پست

قرار بود ازدواج کنم پسره دقیقه اخر بهم زد همه چیو

تو ۱ هفته رفت ارمایش خون و بله برون و عقد

دیروز عقد کرد :)

ب حدی یهو بهم میریزم

روانی میشم🙂

امشب در مورد اینا صحبت مبکردن یجا

مامانم گفت خوبی؟ بهم نریختی خندیدم انگااااار ک هیییچ غمی تو دلم نیست

گفتم نه مامان حالا چی بود پسره ( همممه چی تموم بود و از همین میسوزم🙂)

نذاشتم مامانم حالمو بفهمه

ولی داغونممم

خیییلی هم داغونم

اصلا نیاید بگید لیاقتت نداشته همون بهتر الان تموم شد

وقتی اینننننقدر خوب بود من تا ابد حسرتش ب دلمه :)

نمیخوام بشنوم این حرفارو

خدایا امشبو و این روزهامو یادت باشه

منم یادمه ک برام خدایی نکردی:)

خدای اونا بودی این مدت :))))

الان خوشحالی اونا کنار همن؟ 🙂 کاش منم اندازه اونا دوست داشتی🙂

🇮🇷💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما همونی که گفتی عمم باهامون میاد بیرون؟ قسمت دیگه من داداشم با یه دختر خانوم در ارتباط بودن حتی خونه رفتیم گل شیرینی همه چی تهش هم بهم خورد همه چی قسمت آدم گاهی

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

همونم اره

ناراحت نباش امیدوارم خدا بهترش رو سر راهت بزاره

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

میگی انقدرخوب بود حسرتش همیشه به دلمه

این کارش و نامردیشم جزو خوب بودنشه؟میدونم دلت شکسته ولی اینو بدون با این آدم ازدواجم میکردی با یه بچه بهت خیانت میکرد

خیلی بی شخصیت و غیرقابل اعتماده

....كه تو با مني هميشه.........🌱💫

الهییی🫠🫠

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

من با یه اقاییم چندساله قبلا ازدواج کرده دختره رو طلاق داده مثل اینکه دختره خیلی دوسش داشته

اینم تازگیا اسم منو زده بود بیوش

یه دختره پیام داد به من باهاش چ نسبتی داری چیه تو میشه😐😐

ببین طرف چقد پیگیر بوده پیج منو پیدا کرده

ذهنمو هنوزم درگیر کرده ....