2789

متاسفانه نیومد من مینویسم شما راهنمایی کنید لطفا...

من:خیلی منتظر بودم بیکار بودی پیام شب بخیر بدی.. ولی من طاقت ندارم بدون شب بخیر بخوابم شبت بخیر قشنگترین دلیل زندگیم...

اون:چرا تو پیام ندادی؟ مگه من طاقت دارم؟ نمیخواد قشنگترین دلیل زندگیت باشم اون حرفارو بهم نمیزدی.

من:خب تو کار داشتی من بیکارم.. گفتم کاراتو بکنی پیام بدی بهم..همش دعوام میکنی

اون:خب اره حرفن ناراحتم کرد... دلم نمیخواد برای مامانم چه خوب چه بد حرف بزنی..

بقیش پست بعدی

من:درسته دوستشون داری ولی اول منطقی فکر کن درسته دعوا الکی درست کنی؟ من حرفم اینه همه رو یک جور دوست داشته باش کسی غصه نخوره تو نمیخایش...

اون:تو نباید خودتو با مامانم مقایسه کنی هیچ وقت منم نمیکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من:درسته دوستشون داری ولی اول منطقی فکر کن درسته دعوا الکی درست کنی؟ من حرفم اینه همه رو یک جور دوست ...

من:مامانم قبول خاله رو منم دوست دارم برام بارزشان ولی من یک شوخی کردم تو مامان بابای منو دیوونه بیکار اسکل گفتی... گفتم شوخی میکنه پاه به پات خندیدم حالا تو...

اون:نمیدونم چیکار کنم همش میگی دوستم نداری رو مخم راه میری...

من:مامانم قبول خاله رو منم دوست دارم برام بارزشان ولی من یک شوخی کردم تو مامان بابای منو دیوونه بیکا ...

تقصیر توعه، وقتی میبینی بی احترامی میکنه نخند مثل خودش رفتار کن

آقایون درخواست ندید❌

من:مامانم قبول خاله رو منم دوست دارم برام بارزشان ولی من یک شوخی کردم تو مامان بابای منو دیوونه بیکا ...

من:من مقایسه نکردم فقط ازت خواستم متوجه بشی تو در آینده میخوای خانواده تشکیل بدی وابستگی بیش از حد به مامانت خودتو اذیت میکنه... اگه زنت بخواد برات اینقدر بی ارزش باشه چرا ازدواج کنی خب؟..

اون:نه اذیت نمیکنه جوش منو نزن

اسی کاملا از موضع ضعف حرف میزنی

خیلی وابسته شی کاملا معلومه و این اصلا خوب نیست

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

بابا توروخدا اینقد درمقابل پسر جماعت خودتون رو خوار و ذلیل نکنین، والا من برا شوهرم هم اینهمه خودم رو کوچیک نمیکنم، مشخصه که مردها جنبه ندارن و سواستفاده میکنن، واقعا حالا فهمیدم که تقصیر خودت هس چون زیادی بهش بها میدی و لوسش میکنی و در مقابلش التماس گونه، حرف میزنی، بابا جمع کن خودت رو دختر جان، والا با شوهرم حرفم شده بود، جفتمون مقصر بودیم، اما من معذرت خاهی کردم که خاتمه بدم، دیدم پررو شد و قهر رو ادامه داد، یعنی دیگه طرفشم نرفتم، یه کلمه حرف هم باهاش نزدم، چای و غذاش رو میذاشتم جلوش و میرفتم اتاق خاب، خودش اومد عذرخواهی و آشتی، ببین یعنی مرد جماعت جنبه ی لوس کردن و التماس و عشق افراطی رو ندارن

من:من مقایسه نکردم فقط ازت خواستم متوجه بشی تو در آینده میخوای خانواده تشکیل بدی وابستگی بیش از حد ب ...

من:من ارزش و توجه خواستم.. ولی زنت درسته مادرت نیست ولی به اندازه مادرت جوشتو میزنه... حداقل من اینم

اون:ارزش زن به جای خود ارزش مامانم به جای خود. اگه قراره مقایسه کنی به مشکل میخوریم

من:من ارزش و توجه خواستم.. ولی زنت درسته مادرت نیست ولی به اندازه مادرت جوشتو میزنه... حداقل من اینم ...

من:چون بچم نیستی باید ارزشم بیاری پایین؟تو که میدونی من از جونم برات میگذرم... انتطار داریم افرادیکه اولویت زندگیتم رو گسترده تر کنی..

اون:هیچ تو با مامانم خودت مقایسه نکن این بی حرمتی به مادره

من:چون بچم نیستی باید ارزشم بیاری پایین؟تو که میدونی من از جونم برات میگذرم... انتطار داریم افرادیکه ...

و در نهایت گفت اگر میخوای خودتو مقایسه کنی پا پس بکش همینقدر!! گوشیش خاموش کرد رفت

عاقبت این وصلت رو خوب نمیبینم

دیگه خوداانی

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/