2789
عنوان

شوهرم امشب یه چی گفت خیلیییی هارتم بروکن شد

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 71 پست
فیلم ترکی

شما سمت دریا پارچه پهن نمیکنید ؟؟ نمیشینین؟؟

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیخیال بابا تو زندگی خیلی چیزای مهم تر هست که باید بهش فکر کنی نه به حرف شوهرت که قبلاً عاشقت بوده ی ...

زیبا ترین اسم کاربری رو شما دارین،خیلی قشنگه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
پاشو پاشو هارتتو جمع کن خانوم الکی حساسی

اخه یعنی چی حمایت کنم مگه من حامی میخواستم

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

هارتت رو بچسبون به هم اون دوستت داره که صادقانه گفته اینو واکنش نشون بدی از این به بعد همه چیو قایم ...

😂😂😂

من همیشه دوست دارم موهاشو بهم بریزم

شما سمت دریا پارچه پهن نمیکنید ؟؟ نمیشینین؟؟

نه عزیزم منظورم این نبودicon همسرتون گفته اول عاشقتون نبوده بعدا شده فیلم ترکی یادم افتاد اخه کلا فیلم ترکی ها اونجورین که اول عاشق نبودن بعدا شدن

نه عزیزم منظورم این نبود همسرتون گفته اول عاشقتون نبوده بعدا شده فیلم ترکی یادم افتاد اخه کلا فیلم ت ...

ما یه تایمی دوست بودیم میگه اون دوران بیشتر میخواستم حمایت کنم