2789
عنوان

زندگی متاهلی و دردسراش

110 بازدید | 13 پست

سلام دوستان امشب دلم خیلی گرفته نمیدونم یه وقتایی فکر میکنم دارم اشتباه میکنم ولی دلم از همسرم خیلی گرفته تو زندگیمون انگار منو نمیبینه همیشه انتقاد میکنه هیچ وقت نشده یه کار خوبمو بگه همیشه میگه مثلا تو نمیتونی تو بلد نیستی و...تازگیا هم موقع خواب دخترمون رو میزاره بین من و خودش اگه بهش بگم کارش اشتباهه فکر میکنه از حسادتمه ولی منم مادرم و دخترم و دوست دارم.بعضی وقتا فکر میکنم شوهرم به یه نفر دیگه فکر میکنه چون قبلا یکی رو میخواسته الان هروقت اهنگ های چاووشی رو گوش میده یااهنگ غمگین گوش میده من فکر میکنم داره به اون فکر میکنه به نظرتون دارم اشتباه میکنم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که شما صبرتون زیاده ولی من اگه باشم تا ته توی قضیه رو در نیارم خوابم نمیبره باید بفهمی علت این ...

باهاش حرف بزنم زود گارد میگیره و عصبی میشه یعنی هروقت حرف دلمو بهش زدم بعدش پشیمون شدم چون بیشتر عصبی و ناراحت شدم

باهاش حرف بزنم زود گارد میگیره و عصبی میشه یعنی هروقت حرف دلمو بهش زدم بعدش پشیمون شدم چون بیشتر عصب ...

خب بزار عصبی وناراحت شه این نشونه اینه که اون دوستت نداره تو حرفتو بزن بزار ناراحت شه بگو یا مثل آدم بامن رفتار کن یا مهریه مو بده و طلاق بده وظیفته مهریه منو ونفقه بچه رو بدی حتی کارو به دادگاه برسون آدمش کن یا جدا شو خودتو عذاب نده تو خیلی ارزشمندی قدر خودتو بدون