2777
2789
عنوان

جوش و جای جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 43 پست
اره دیگه اسکراب رو اکثرا برا جوش استفاده میکنن 

چه جوریه گلم جواب میده ؟قیمتش چنده والا من الن ۵ ماه دارم قرص دکتر مورد میخورم هیچی به هیچی خسته شدم دیگه کلیندامایسین و اداپالن و اینا رو هم ول کردم دیگه

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
چه جوریه گلم جواب میده ؟قیمتش چنده والا من الن ۵ ماه دارم قرص دکتر مورد میخورم هیچی به هیچی خسته شدم ...

اره جواب میده دوستم استفاده کرده راضیه ازش.من صورتم جوش زیر پوستی خیلی خیلی ریز دارم الان اسکراب میزنم هفته ای یکبار بعد بجای صابون از پن استفاده میکنم از ضدافتاب ساسکین. میزنم و یک روز دومیان روغن بادام تلخ استفاده میکنم صورتم خیلی فرق کرده الان عکس اسکرابم رو هم برات میفرستم

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه اخر همه چیز خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سبزه اسکراب هست ؟بعد اون کرم سینره چیه ؟

هردوتاش اسکرابه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیز یکیشو بخرم یا هردوشو ؟  

یکیشو بخر اگر تونستی مارک اوریاژ بخر اگرنه یکی ازینارو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم پس بگم اسکراب صورت مارک اوریاژ . والا هر کاری بگی کردم خدا کنه این جواب بده

حتما جواب میده وقتی اسکراب میزنم دو روز اول گاها احساس میکنم یکم جوشارو بیرون میزنه ولی بعده دوروز تفاوت رو حس میکنم  هفته ای یکبار بزن خودشم وقتی دوش میگیری اونموقع بزن که صورتت تمیزه خوب همه جاتو ماساژ بده 5دیقه اینا .سه روز در هفته ام شبا به صورتت روغن بادام تلخ بزن صب صورتت رو با پن که یه نوع صابونه بشور صد درصد تاثیرش رو میبینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40