2789
عنوان

قد پسر متوسط

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 39 پست

نمیدونم شما تو رویا زندگی میکنید یا تو جامعه

مرد هرچی بلند تر باشه بهتره ولی سرکار و بیرون و دانشگاه و... اکثر مردان قدشون حدود ۱۷۰ـ۱۷۲ هست

قد بلند و قد کوتاه طیف کمی از جامعه است

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم شما تو رویا زندگی میکنید یا تو جامعهمرد هرچی بلند تر باشه بهتره ولی سرکار و بیرون و دانشگاه ...

منم اطرافیانم و تو جامعه رنج ۱۷۴ تا ۱۷۷ هستن حتی امسال چند تا از دوستام نامزد کردن و وارد رابطه شدن رنج قدی پارتنرهاشون ۱۶۸ تا ۱۷۵ بود

کلا ۳۰ درصد از پسرای فامیل و اطرافم شاید ۱۸۰ به بالا باشن

قدم ۱۶۴ قد شوهرم به۱۷۰نمیرسه!

پاشنه ۱۰سانتی بپوشم ازش بلندترم! حتی همینجوریم بعضیا فک میکنن من بلندترم مگر کنارش بیاستم بدونن چندسانتی بلندتره!

والله هیچ اهمیتی برامون نداره !!!

حتی خودش برلی عروسیم یه صندل پاشنه۱۰سانتی انتخاب کرد!

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
منم اطرافیانم و تو جامعه رنج ۱۷۴ تا ۱۷۷ هستن حتی امسال چند تا از دوستام نامزد کردن و وارد رابطه شدن ...

ببین حالا شاید به مذاقتون خوش نیاد ولی اکثر مردان همون ۱۷۰ هم نیستن با ارفاق خودشون رو ۱۷۰ میگن

من قد دقیق یه آقا رو میدونم که ۱۷۸ـ۱۷۷ هست و طبق گفته ی نی نی سایتی ها متوسط محسوب میشه ولی سرکار و فامیل و بیرون تقریباً از همه ی مردا قدبلندتره

ندرتا مرد بالای ۱۸۰ـ۱۹۰ هست

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

ببین حالا شاید به مذاقتون خوش نیاد ولی اکثر مردان همون ۱۷۰ هم نیستن با ارفاق خودشون رو ۱۷۰ میگنمن قد ...

اره منم یه ۱۷۸ میشناسم جز بلندترین هاست من فک میکردم این ۱۹۰ چون جز سه تا بلند فامیله نگو ۱۷۸ هستش! نامزد دوستمم ۱۶۸ میگه ۱۷۰ هستم

قدم ۱۶۴ قد شوهرم به۱۷۰نمیرسه!پاشنه ۱۰سانتی بپوشم ازش بلندترم! حتی همینجوریم بعضیا فک میکنن من بلندتر ...

خوشبخت بمونید عزیزم♡♡

اطرافیان منم رنج قدی مردا همینه اما تو فضای مجازی همش میگن ۱۸۰ ۱۹۰ آدم فکر میکنه کوتاهه اما میری بیرون خرید بانک کافه بازار میبینی نه رنج همو ۱۷۰ ۱۷۵ هستش

من خودم بلندترین مردی که میشناسم ۱۸۸ هستش همه مسخرش میکنیم میگیم دراز اما تو فضای مجازی زیر ۱۹۰ کنسله خخخ

خوشبخت بمونید عزیزم♡♡اطرافیان منم رنج قدی مردا همینه اما تو فضای مجازی همش میگن ۱۸۰ ۱۹۰ آدم فکر میکن ...

دقیقا!من با همین قد از ۸۰درصد زنای دور و اطرافم بلندترم یه خواهرزاده دارم قدش۱۹۵هست اگ بگم فقط۲درصد دیدم ازش بلندتر باشن دروغ نگفتم

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...