بهااااررررررررهههههه مدیر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1699 عنوان قد پسر متوسط | مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 39 پست ۱۷۳ ۱۷۴ متوسطه؟ برا پسر؟اگه پرستار باشه ماشین خارجی داشته باشه و اخلاقش خوب باشه سر به زیر و مودب برا خواستگاری رسمی بهش فکر میکنید یا صرفا برا قدش رد میکنید؟ دیروز | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 34913 نمیدونم شما تو رویا زندگی میکنید یا تو جامعهمرد هرچی بلند تر باشه بهتره ولی سرکار و بیرون و دانشگاه و... اکثر مردان قدشون حدود ۱۷۰ـ۱۷۲ هستقد بلند و قد کوتاه طیف کمی از جامعه است درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست
wolke عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 9316 آخه اطراف ما پسر ۱۸۰ زیاد نی شاید ۲۰ درصد پسرا ۱۸۰ یا بلندتر باشن مابقی رنج ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ اینا هستن :( ... خب ازت بلند تره خوبه دیگه
بهااااررررررررهههههه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1699 دختره خوشگل باشه پسره نه معلومه که پیگیر میشه چی بگم والا:(( گفتم شاید عاشقه طرف فردا پس فردا خودکشی نکنه جوون مردم خخ
بهااااررررررررهههههه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1699 نمیدونم شما تو رویا زندگی میکنید یا تو جامعهمرد هرچی بلند تر باشه بهتره ولی سرکار و بیرون و دانشگاه ... منم اطرافیانم و تو جامعه رنج ۱۷۴ تا ۱۷۷ هستن حتی امسال چند تا از دوستام نامزد کردن و وارد رابطه شدن رنج قدی پارتنرهاشون ۱۶۸ تا ۱۷۵ بود کلا ۳۰ درصد از پسرای فامیل و اطرافم شاید ۱۸۰ به بالا باشن
سیما_60 عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 8423 برا دختر عمومه پسره ۴ ۵ ساله پیگیرشه تو اینستا همش میگفت درسم تموم شه میام خواستگاری الان دو بار مام ... خوبه دیگه حدود ۷ -۸ سانت بلند ترهبگو اخلاقش رو ببینه چطوره
s_shab عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 1495 قدم ۱۶۴ قد شوهرم به۱۷۰نمیرسه!پاشنه ۱۰سانتی بپوشم ازش بلندترم! حتی همینجوریم بعضیا فک میکنن من بلندترم مگر کنارش بیاستم بدونن چندسانتی بلندتره!والله هیچ اهمیتی برامون نداره !!!حتی خودش برلی عروسیم یه صندل پاشنه۱۰سانتی انتخاب کرد! چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 34913 منم اطرافیانم و تو جامعه رنج ۱۷۴ تا ۱۷۷ هستن حتی امسال چند تا از دوستام نامزد کردن و وارد رابطه شدن ... ببین حالا شاید به مذاقتون خوش نیاد ولی اکثر مردان همون ۱۷۰ هم نیستن با ارفاق خودشون رو ۱۷۰ میگنمن قد دقیق یه آقا رو میدونم که ۱۷۸ـ۱۷۷ هست و طبق گفته ی نی نی سایتی ها متوسط محسوب میشه ولی سرکار و فامیل و بیرون تقریباً از همه ی مردا قدبلندترهندرتا مرد بالای ۱۸۰ـ۱۹۰ هست درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست
بهااااررررررررهههههه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1699 ببین حالا شاید به مذاقتون خوش نیاد ولی اکثر مردان همون ۱۷۰ هم نیستن با ارفاق خودشون رو ۱۷۰ میگنمن قد ... اره منم یه ۱۷۸ میشناسم جز بلندترین هاست من فک میکردم این ۱۹۰ چون جز سه تا بلند فامیله نگو ۱۷۸ هستش! نامزد دوستمم ۱۶۸ میگه ۱۷۰ هستم
بهااااررررررررهههههه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1699 قدم ۱۶۴ قد شوهرم به۱۷۰نمیرسه!پاشنه ۱۰سانتی بپوشم ازش بلندترم! حتی همینجوریم بعضیا فک میکنن من بلندتر ... خوشبخت بمونید عزیزم♡♡اطرافیان منم رنج قدی مردا همینه اما تو فضای مجازی همش میگن ۱۸۰ ۱۹۰ آدم فکر میکنه کوتاهه اما میری بیرون خرید بانک کافه بازار میبینی نه رنج همو ۱۷۰ ۱۷۵ هستشمن خودم بلندترین مردی که میشناسم ۱۸۸ هستش همه مسخرش میکنیم میگیم دراز اما تو فضای مجازی زیر ۱۹۰ کنسله خخخ
s_shab عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 1495 خوشبخت بمونید عزیزم♡♡اطرافیان منم رنج قدی مردا همینه اما تو فضای مجازی همش میگن ۱۸۰ ۱۹۰ آدم فکر میکن ... دقیقا!من با همین قد از ۸۰درصد زنای دور و اطرافم بلندترم یه خواهرزاده دارم قدش۱۹۵هست اگ بگم فقط۲درصد دیدم ازش بلندتر باشن دروغ نگفتم چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...