2789
عنوان

طرز برخورد با پسرای خودشیفته

62 بازدید | 16 پست

پسرایی که فکر میکنن از ک.ون خر افتادن و خیلی افاده ای هستن و چسی میان و فکر میکنن دنیا حول محور اونا میخچرخه چیه؟ بچه. یک جواب خوب بهم بدین لطفا بجز بی محلی که واقعا کارساز باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من یبار با بی محلی طرفو بدجور سوزوندم .اگه جوابشو بدی میگه کس خاصی هستم

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

ببین من از این مدل آدما زیاد دیدم جواب روشون کار نمیکنه کلا خودشون و خیلی قبول دارن و هرجوابی بدی یه جوری به نفع خودشون میپیچوننش درگیرش نشو

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

جواب بدی هم برا خودشیفته ی نوع سوخت حساب میشه

رفتار سنگ خاکستری بی توجهی ن خشم ن علاقه ن نفرت

هیچی

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

کلا از آدم خودشیفته فاصله بگیر چ دختر چه پسر، اینا فقط تبل تو خالی ان و از درون تو خلوتشون بشدت پرن از پوچی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

من استاد جواب دادن و حاضر جوابی ام بگو چی گفته که بهت بگم

ببین چیزی نمیگه مثلاً سوال میپرسی جوابتو نمیده اینطوریه که بدون دنبالم تا به جوابت برسی درحالی که وظیفشه این کارو انجام بدع

آخه بعضی وقتا کارت گیرشونه

خب اینجا باید یکمی بیشتر توضیح بدی تا بهتر راهنمایی کنیم

تو چ کاری لنگشی؟

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

آخه بعضی وقتا کارت گیرشونه

خب بی احترامی نکن ،وارد بازیش نشو

من یکی دارم اهمیت نمیدم بهش

انرژی نزار رو آدمی ک هیچی نمیفهمه

هرچی دست و پا بزنی ب کسی بفهمونی غرور خودت خورد میش

گاهی سکوت میشه کلی حرف

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢