2789
عنوان

بیاید شخصیتتون رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 62 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حس میکنم دختر با احساسی هتی و گاهی زود رنج و گاهی هم سر مسایل الکی استرس میگیری حتی در کنار دیگران ه ...

یاعلی یا حضرت فاطمه یا امام حسین گرخیدم🤡🤡🤡🤡

دقبقا خود مننن پشمامم

رهایش کن مرنجان خویشتن را..🕊️🌿

منو بگو

خودت رو الکی درگیر حرفهای دیگران و بدی هاسون نکن

خودت باید هوای خودت رو داسته باشی

گاهی دلت از بی مهری اطرافیان میگیره ولی ازت وایب خیلی مثبتی گرفتم

ادم خیر خواهی هستی دوست داری ب دیگران تا حدی کک کنی ولی نه زیاد از حد

خیلی وقتا تطاهر میکنی ب چیزی ک نیستی گاهی زود از کارات پشیمون میشی از درون گاهی نا ارومی و البته دلس ...

ن 😂خانوادم ک من نصحیتشون میکنم ،از کارام پشیمون نمیشم دیگ شخصیتم ب ثبات رسیده. تظاهر ک ن ولی با کسی درد دل نمیکنم.این جوری .مرسی 🤩

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

بگو عزیزم

خیلی حس خوب داری من این حس رو ازت دریافت کردم

ولی خیلی جاها بهت بی توجهی شده گاهی دلت میگیره از دیگران

تو لیاقت این رو داری ک ادمهای خوب دور و برت باشن

گاهی کارهایی میکنی ک ببعدا پشیمون میشی ولی همیشه سعی کن قبل کارات اینده رو هم در نطر بگیری

حس مسکنم میخوای ب ی چیزی برسی و میتونم بگم میرسی

بگو عزیزم

من حس میکنم تو از اونایی ک صبر ارومن ولی خدا نکنه ک عصبانی بشن

دل شوز دیگران هستی ولی اگر ببینی قدردان نیستن ناراحت میشی

باید هدف هات رو تو زندگی مشخص کنی و بهشون ایبند باشی و خودت رو اولویت قرار بده و هی ب رفتار گذشته خودت و دیگران فک نکن

خیلی حس خوب داری من این حس رو ازت دریافت کردمولی خیلی جاها بهت بی توجهی شده گاهی دلت میگیره از دیگرا ...

سلام عزیزم در مورد من چی حس می کنی،در مورد آینده ام ،مرسی عزیزم

من حس میکنم تو از اونایی ک صبر ارومن ولی خدا نکنه ک عصبانی بشن دل شوز دیگران هستی ولی اگر ببینی قدرد ...

خیلی خوب بود تا حدود زیادی درسته

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
سلام عزیزم در مورد من چی حس می کنی،در مورد آینده ام ،مرسی عزیزم

دوست داری بهت توجه بشه بهت بها داده بشه ب احساسات و عواطفت

حس میکنی بعضی از اطرافیانت قدرت رو نمیدونن ولی گاهی شاید زیادی سخت میگییری هیچ کس جزخودتنمیتونه کمکت کنه سعی کن مثبت فک کنی و از کاه کوه نسارزی و البته با بعضی مسایل هم راحت و سرسزی یرخورد نکنی

سعی کن متعادل رفتار کنی

بنظرم ادم زود رنجی هستی تا حدودی