2789
عنوان

خانما بیایین گیر کردممم

31 بازدید | 7 پست

یه حیوون خونگی بی دردسر میخوام

از سگ و گربه خوشم نمیاد

خواستم خرگوش بخرم میگن نحسه و خیلی کثیف کاری داره

همسر چطوره دوستان؟؟؟

پرنده هم خوشم نمیاد

پیشنهادتون چیه

بـــرای خـــوشــبـخــتــیــم دعــا کــنـــیــد❤🙂

عزیزم اگه دنبال حیوون خونگی بیدردسر میگردی، راستش تقریباً هیچ حیوونی کاملاً بیدردسر نیست 😅

خرگوش هم نه نحسه نه چیزی، ولی واقعاً نگهداریش اونقدرا که فکر میکنن آسون نیست و تمیزکاری و رسیدگی میخواد.

ولی اینکه گفتی «همسر چطوره؟» من بیشتر نگران اون بیچاره شدم تا حیوون خونگی 😂 همسر از سگ و گربه و خرگوش خیلی رسیدگی بیشتری میخواد، تازه حرف هم میزنه و قهر هم میکنه!

اگه واقعاً دنبال موجود کمدردسر هستی شاید اصلاً فعلاً حیوون نگیری بهتر باشه، چون هر کدوم یه مسئولیت و دردسر خاص خودشون رو دارن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایگوانا

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

عزیزم اگه دنبال حیوون خونگی بیدردسر میگردی، راستش تقریباً هیچ حیوونی کاملاً بیدردسر نیست 😅خرگوش هم ...

اینو ک قبول دارم صددرصد هرحیوونی دردسر خودش رو داره فقط یکی کمتر یکی بیشتر

من نگهداری میکنم ولی مثلا خرگوش کثیف کاری داره

همستر بیشتر به خاطر کوچیک بودنش نمیخوام یا میگن بچه خودشو میخوره یا مریضی از خودش میده و این چیزا

راستش سمت هرچیزی میرم یه نظر منفی ازش هست

موندم چ کنم

خوکچه چطوره🤣

کسی که به یه خلقت خدا میگه نحس همون بهتر حیوون نیاره

من نمیگم و همچین عقیده ایی ندارم ولی بخدا برو همین نی نی سایت بخون چه چیزا ک نگفتن ادم میترسه

من نمیگم و همچین عقیده ایی ندارم ولی بخدا برو همین نی نی سایت بخون چه چیزا ک نگفتن ادم میترسه

عقیده ات با پیامای نینی سایت تغییر میکنه؟ چی بگم

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.