2789
عنوان

بیاید شخصیتتون رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 62 پست
بگو جانم

خیلی آدم خوش قلبی هستی البته گاهی بیخود ناراحت میشی از چیزایی ک مهم نیست حس میکنی اونقدری ک تو زندگی زحمت میکشی زحمتات دیده نمیشه

دلت صافه ولی از بعضیا کینه داری حسود نیستی ولی ب بعضی چیزا و یا بعضی افراد غبطه میخوری

ضمنا نیازی نیست گاهی الکی محبت کنی یا دل بسوزونی مهربونی خوبه ولی مطمعن شو قدر خوبیات رو میدونن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منو بگو لطفا

وسواس فکری داری بنظرم ادمی هستی ک خیلی زیاد حرفها و رفتار دیگران رو تحلیل میکنی نمیدونم دقیقا چی ولی از ی چیزی ترس داری شاید آینده خودت رو گاهی دست کم میگیری ولی خیلی میتونی موفق باشی اما مشکل اینکه کار درست رو انجام نمیدی ب خودت باور کن و نترس

بفرمایید

ادم خوبی هستی ولی بعضی ویژگی هات بد و ازار دهنده هستن ک البتع بیشتر خودت ر ازار میده تا دیگران رو

حس تنهایی میکنی حتی وقتی تو جمعی بعضی چیزا ذهنت رو درگیر میکنه ک ارزشش رو نداره باید بیشتر ب خودت توجه کنی

کاری نکن ک بعدا بخاطر کم کاری شرمنده خودت بشی

منو بگوووو 🥲🤌

حس میکنم دختر با احساسی هتی و گاهی زود رنج و گاهی هم سر مسایل الکی استرس میگیری

حتی در کنار دیگران هم گاهی حال دلت خوب نیست ولی نشون نمیدی

سردرگمی و حس میکنی مسیر درست رو هنورز ک هنوزه پیدا نکردی

از ادمای بی ارزش دوری کن رو خودت تمرکز کن

بگو🤩🥲

خیلی وقتا تطاهر میکنی ب چیزی ک نیستی گاهی زود از کارات پشیمون میشی از درون گاهی نا ارومی و البته دلسوز دیگران تا حدی

فقط اینکه بدون خانواده خیر و صلاحت رو میخوان حتی اگر گاهی حرفایی بزنن ک دوست نداری بشنوی