2789
عنوان

گچ گرفتن دست کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی واقعا فکرم اونقدر درگیر این موضوع شده چند سال پیر شدم همش گریه میکنم دقیقا پسرمنم با گریه ام او ...

اصلا این کارو نکن ..بچه روهم میترسونی ..تازه به خدا رفتم براش لباس عنکبوتی گرفتم پوشوندم بهش هرجا میرفتیم .بعد هرکی میدید میگفت رفتی کیو نجات بدی دستت شکسته اینم عکسش

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
اصلا این کارو نکن ..بچه روهم میترسونی ..تازه به خدا رفتم براش لباس عنکبوتی گرفتم پوشوندم بهش هرجا می ...

خدا خیرت بده منم سعی میکنم استرس رو کم کنم تا بتونم بهتر بهش رسیدگی کنم راستی ببخشید پسر من دستشو اصلا آویزون نمیکنه از گردنش آویز دستم گرفتم میگه گردنم درد میکنه پسر شما اذیت نمیکرد در این مورد؟؟؟

پسرم همین سن و سال بود زمین خورد آرنجش خورد به دیوار، 21 روز توی آتل بود و گاهی باز میکردیم چون پوست ...

پسر منم اصلا دستشو آویزون نمیکنه از گردنش از اون بابت اذیت میشم میترسم اینجوری بکنه درست نشه دستش شما راهکاری دارید چه جوری آویزون میکردین که اذیت نشه

خدا خیرت بده منم سعی میکنم استرس رو کم کنم تا بتونم بهتر بهش رسیدگی کنم راستی ببخشید پسر من دستشو ا ...

دکترش گفت بااونی که مامیدیم نبند با روسری نخی ببنند ..منم با روسری آویزون کردم .اصلا اذیتش نکرد..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

من قبلا قسمت ارتوپدی سر کار بودم یه بچه اوردن گچ گرفته بود دکتر چون بچه رشدش زود زود هست پاش رشد کرده بود گچ فشار آورده بود به پاش و حالت زخم بستر گرفته بود پاش تو هم حتما حتما حتما بچه رو ببر پیگیری کن بگو گچو باز کنن بچه اذیته یه وقت گچ رو دست بچه فشاری نباشه و دستش زخم شده باشه از داخل چون هوا هم گرمه زخمش بیشتر میشه