2789
عنوان

گچ گرفتن دست کودک

43 بازدید | 14 پست

سلام خانوما پسرم سه روز پیش روی فرش افتاد دستش ورم کرده بردیم اورژانس عکس گرفتن گفتن که ترک کوچک برداشته باید آتل و گچ بزاریم الان پسرم اصلا تحمل نمیکنه گریه میکنه و اینکه دکتر اورژانس گفت یک هفته بعد بیاریم باز عکس بگیریم چون سنش کمه احتمالا زود جوش بخوره تجربه ای دارین؟؟؟آخه تو یه هفته احتمال جوش خوردگی هست؟؟؟ گچ رو کاش باز کنن خیلی زجرآوره

عزیزم چند سالشه مگه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله پسرمن تویه هفته بازش کردن .فقط گفتن مراقبت کن که ضربه نخوره یاچیز سنگین برنداره ...

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
بله پسرمن تویه هفته بازش کردن .فقط گفتن مراقبت کن که ضربه نخوره یاچیز سنگین برنداره ...

واقعا ؟چن سالش بود پسرتون امیدوارم کردین این چه روز رو خدا میدونه چیا به من گذشته ...دست پسرتون بود پسرتون چهار سالشه آرنجش هست

واقعا ؟چن سالش بود پسرتون امیدوارم کردین این چه روز رو خدا میدونه چیا به من گذشته ...دست پسرتون بود ...

پسرمنم ۵سالش بود..اللن ۹سالشه ..تازه من هفته دوم بردم .دکترگفت به نظرت زود نیوردی مسخره ام میکرد .بهم گفت مگه نگفتم بعد یه هفته بیار ...منم گفتم چون ترسیدم دستشو زود بازکنم پسرم بازشلوغ کنه .بخاطر همون دوهفته گفتم توگچ بمونه .دکتره گفت پس خوب کاری کردی...اصلا ناراحت نباش .قلم بپز بده بخوره

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
پسرمنم ۵سالش بود..اللن ۹سالشه ..تازه من هفته دوم بردم .دکترگفت به نظرت زود نیوردی مسخره ام میکرد .به ...

خدارو شکر که زود خوب شده آره همون آب قلمم اینا میدم توکل به خدا عزیزم دکتر شما عکس هم گرفت موقع باز کردن گچش؟؟؟ میگن عکس رادیولوژی هم مضره برای بچه ها

خدارو شکر که زود خوب شده آره همون آب قلمم اینا میدم توکل به خدا عزیزم دکتر شما عکس هم گرفت موقع باز ...

بله عکس گرفت بعد گفت کاملا جوش خورده ...نه مادرمهربون اینقدرنگران نباش ..تازه پسرمن ۳بارازش عکس گرفتیم ..هیچیم نشد .چون ورجه وورجه کرده بود عکس خراب شده بود تکمیل نیافتاده بود 🤣خودشم بهم هی میگفت عکس دستم کو ..چرا نمیدن بزارم تو اآلبومم ..به آلبوم هم میگفت ..بالبوم ..هی به کتره میگفت بده بزارم بالبومم ..اصلا سخت نگیر اونروزی که دستش شکست من گریه میکردم پسرم گریه میکرد ...تازه فهمیدم چقدر اشتباه کردم فقط برای خودم گنده اش کرده بودم ...

بله عکس گرفت بعد گفت کاملا جوش خورده ...نه مادرمهربون اینقدرنگران نباش ..تازه پسرمن ۳بارازش عکس گرفت ...

مرسی واقعا فکرم اونقدر درگیر این موضوع شده چند سال پیر شدم همش گریه میکنم دقیقا پسرمنم با گریه ام اونقدر ناراحت میشه خیلی دلداری دادین خدا پسرتون رو نگهداره🥹