2789
عنوان

رفتم کلاس خیاطی

132 بازدید | 18 پست

متد متریک امروز اولین جلسه ام بود خوشم اومد از جو کلاس و روش اموزش

قبل رفتن شوهرم گفت نری مثل اون دفعه بگی نمیخوام برم این حرفا اخه یک سال پیش با خواهر شوهرم رفتیم متد گرلاوین بود از روش استاده خوشم نیومد کلاس خسته کننده و غیر قابل تحمل بود منم نرفتم

حالا امروز رفتم خوشم اومد الان شوهرم داره از سر کار میاد زنگ زد هیچی نپرسید که کلاس چطور بود این حرفا بعد بهش گفتم باید جلسه بعد پارچه ببرم اینجوری اینا ماهی ۸ جلسه شهریه اش ۱۵۰۰ صداش تغییر کرد لحنش عوض شد گفتم بعد این چند مدل میخواد لباس مردونه یاد بده برات بدوزم هیچی نگفت گفتم چیزی نمیگی گفت تو میری کلاس ذوق داری من چی بگم گفتم میخوام برات پیراهن بدوزم گفت نمیخوام بعد هم خداحافظی کرد حس کردم زورش میاد پول کلاس بده انگار همین الان منو زده کرد از کلاس خودم باراضافی دیدم 😭😭😭😭 چه قدر بده خودم کسب درآمد ندارم

مردها همینجورین تا زنشون میخاد پیشرفت کنه دم درمیارن

حتماً ادامه بده و تو خونه کسب و کار خودتو راه بنداز

به دوست و آشنا بسپار که تعمیرات انجام میدی

راسته دوزی هم میتونی بیاری

تا کلاست تکمیل شه و ماهر بشی

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نزار این رفتارش روت تاثیر بزاره

خیلی وقتا خودمو بار اضافی دیدم تقریبا همیشه ماه قبل رفتم دکتر هزینه دارو و ویزیت شد ۱۵۰۰ شروع کرد دکترا را فحش دادن و گرون شده و این حرفا همش خودمو نفرین میکردم که چرا مریض شدم تو این گرونی ولی دست خودم نیست که

مردها همینجورین تا بنسون میخاد پیشرفت کنه دم درمیارن حتماً ادامه بده و تو خونه کسب و کار خودتو راه ب ...

میترسم برای دادن پول دعوامون بشه حوصله ندارم انقدر با ذوق تعریف میکردم زد تو ذوقم همین اللنم بغض کردم

بهت حق میدم از حرفش ناراحت باشی

ولی نذار اون حرف دلسردت کنه برو کلاستو ادامه بده حتما موفق میشی و ازش کسب درآمد میکنی

💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫
میترسم برای دادن پول دعوامون بشه حوصله ندارم انقدر با ذوق تعریف میکردم زد تو ذوقم همین اللنم بغض کرد ...

دیگه براش تعریف نکن

چرا ماهیانه نداری از خودت؟

ببین یه مبلغی بعنوان خرجی یاماهانه معین کن ازش بگیر

مثلاً حقوقش بیست تومنه شما دوتومن بگیر

چون فکرمیکنه ولش میکنی و ادامه نمیدی

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدی میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

برو کلاس حتما اگه خوشت اومد من از بچگی عاشق خیاطی بودم یه دوره سه ماهه ۲۰ سال پیش کلاس خیاطی رفتم و الان برا خودم هر چی بخوام میدوزم حتی برا پسرم هم جلیقه شلوار دوختم در صورتی که من اونجا اصلن آموزش بچگانه ندیده بودم الان لباسامو طوری میدوزم که ازم ادرس مزونو میپرسن

دیگه براش تعریف نکن چرا ماهیانه نداری از خودت؟ببین یه مبلغی بعنوان خرجی یاماهانه معین کن ازش بگیر مث ...

نه ندارم برام میریزه یک تومن این ماه یک و پونصد ریخت نصفشو دادم هزینه باشگاه فقط 🚶♀️🚶♀️

چون فکرمیکنه ولش میکنی و ادامه نمیدی

اونودفعه ول کردم کلاسو خدایی چیزی بهم نگفت ولی با نادرشوهرم دعوامون شد بعد اونشب اونطوری گفت الان ول کنم فکر میکنه خودم خواستم نمیدوکه اون زده تو ذوقم

نه ندارم برام میریزه یک تومن این ماه یک و پونصد ریخت نصفشو دادم هزینه باشگاه فقط 🚶♀️🚶♀️

بخاطر هدفت از یه سری چیزا بگذر

بعد اتمام شهریه فعلا باشگاه نرو

میتونم بپرسم درآمدش چقدره

اگر دوست نداشتید جواب نده عزیزم

خیلی وقتا خودمو بار اضافی دیدم تقریبا همیشه ماه قبل رفتم دکتر هزینه دارو و ویزیت شد ۱۵۰۰ شروع کرد دک ...

میدونم که با حرفش دلخور شدی ولی اهمیت نده مردا همینن وقتی میخوان پول بدن

ببخشید مگه شما کلفتش هستی که تو اون خونه داری صبح تا شب زحمت میکشی پس وظیفشه برات خرج کنه

💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫
دیگه براش تعریف نکن چرا ماهیانه نداری از خودت؟ببین یه مبلغی بعنوان خرجی یاماهانه معین کن ازش بگیر مث ...

خواهرشوهرم برام یک مانتو دوخته بود امروز پوشیدم رفتم اونجا مربی خواست اندازه هامو بگیره یه عالمه ایراد از لباس گرفت که پایینش ۸ شده پنس طلاییی نداده سوشونه هاش افتاده دکمه هاش اندازه یکسان نیست این حرفا قبلا هم مادرشوهرم کلی سرکوب زده بود که اره فلانی رفت یاد گرفت تو نرفتی این حرفا