2789
تو اون عکسم اونجوری دیده میشم واقعیت خیلی فرق داره چهذم و چشمام و اینکه اکثرایت غریبه بودن ولی حرفشو ...

میفهمم چی میگی تو تازه پسری منی که دخترم و خیلیا ازم ایراد گرفتن چی بیخیال اولا هزار نوع عمل اومده میتونیم زیبا بشیم ولی داش عکست رو دیدم هیچ ایرادی نداشتی بینیت خوبه چشات هم خیلی قشنگه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میفهمم چی میگی تو تازه پسری منی که دخترم و خیلیا ازم ایراد گرفتن چی بیخیال اولا هزار نوع عمل اومده م ...

اون عکسم با واقعیتم خیلی فرق داره برای من عملم نمیشه کرد چشمام بادامی عین مغولاست نمیشه تغیرش داد

چو ایران مباشد. تن من مباد

حیف جوونیت نیست اول راه هستی برادر

هر کسی رو خدا یجور افریده نباید ناشکری کنی

قبل ازین ک کاری دست خودت بدی یسر برو بیمارستانا رو ببین

چ ادمای اونجا خوابیدن ک حاضرن هیچی نداشته باشن ولی ت جا نباشن

ی ذره ب خودت بیا

❤️و خدا اسپانسر تمام آرزوهامه ❤️

حیف جوونیت نیست اول راه هستی برادر هر کسی رو خدا یجور افریده نباید ناشکری کنی قبل ازین ک کاری دست خو ...

ای کاش بیماری داشتم اونم نا علاج ولی اینطوری نبود چهرم روم نمیشه برم بیرون باز یکی یچی میگه از این داغون ترم میکنه

اون عکسم با واقعیتم خیلی فرق داره برای من عملم نمیشه کرد چشمام بادامی عین مغولاست نمیشه تغیرش داد

بادامی رایج ترین فرم چشمه چشات گرد و قلبمه که نیس بعد واقعا گیر بیخود دادی هاا تو برنامه قیاسی یبار اومد گفت چشاش من گرده و یجوریه از اون به بعد هر کی اومد برنامه مسخرش کرد در حالی که قبل اینکه به چشاش اشاره کنه کسی متوجه نبود بعد نگا هم کنی چشاش مشکل نداشت خلاصه تو هم روی فرم چشمت بیخود داری گیر میدی هیچکس متوجه نیس

بادامی رایج ترین فرم چشمه چشات گرد و قلبمه که نیس بعد واقعا گیر بیخود دادی هاا تو برنامه قیاسی یبار ...

۲۵ نفر به بالا مسخرم کردن و بهم گفتن افغانی و کلیم تحقیر شدم تقصیر خودمه؟ قبلش اصلا دقت نکرده بودم

ای کاش بیماری داشتم اونم نا علاج ولی اینطوری نبود چهرم روم نمیشه برم بیرون باز یکی یچی میگه از این د ...

خدا نکنه چرا اینجور میگی منم عین توعم ۱۸ سالمه از چهرم هم ناراضی به شدت ولی میدونم پول دار شدن خیلی مهم تر از قیافس دارم واسه آینده تلاش میکنم بعدا شاید عمل هم کردم نکردم هم زندگی باز قشنگه

ای کاش بیماری داشتم اونم نا علاج ولی اینطوری نبود چهرم روم نمیشه برم بیرون باز یکی یچی میگه از این د ...

مردم همیشه دهنشون بازه برای چرت و پرت گفتن

تو بهشون توجه نکن

❤️و خدا اسپانسر تمام آرزوهامه ❤️

خدا نکنه چرا اینجور میگی منم عین توعم ۱۸ سالمه از چهرم هم ناراضی به شدت ولی میدونم پول دار شدن خیلی ...

هعی خدا من دیگه نمیتونم نرمال باشم و دوست داشتم تغییر کنم که اونم نمیشه

۲۵ نفر به بالا مسخرم کردن و بهم گفتن افغانی و کلیم تحقیر شدم تقصیر خودمه؟ قبلش اصلا دقت نکرده بودم

اونا احمق و بی ذاتن یبار تند جواب اونا بدی جرعت نمیکنن چیزی بگن هر کی ازت ایراد گرفت لهش کن تو هم ایراد بگیر یا با اعصبانیت بگو حق نداری در مورد من نظر بدی

مردم همیشه دهنشون بازه برای چرت و پرت گفتن تو بهشون توجه نکن

بهرحال یچی دیدن که گفتن بالای ۲۵نفر که کم نیست

منم نمیتونم نسبت به اینکه یکی داره شخصیتم رو له میکنه نقضم رو میزنه تو سرم بی تفاوت باشم